2777
2789

کراش دوتا داشتم که یکیش زودتر ازمن ازدواج کرد

یکیش اومد خاستگاریم اما دیر

دقیقا زمانیکه میخواستم چند روز دیگه عقد کنم

اما اولین عشقی که دوطرفه بوده شوهرمه الان😍

دو سال باهم تو دانشگاه دوست بودیم

بعداز دوسالم اومد خاستگاریم و ازدواج کردیم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم کجاس.ازدواج کرد بعد ی سال برگشت نمیدونستم ازدواج کرده ردش کردم بعد اون منم ازدواج کردم و زندگیم ب سرانجام نرسید بعد ی مدت دوباره بهم زنگ زد گف داره از زنش جدا میشه منم داشتم از شوهرم جدا میشدم روزا اخر دادگاهمون بود.هرچی اصرار کرد ک دوباره باهم باشیم قبول نکردم.خطمم عوض کردم و ازش کلا بیخبرم دیگ

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️
چند سال باهم بودین ؟؟اون نمیاد سراغت ؟؟

چندسالی میشد آره اومد یا زنگ زد ولی دلم شکسته دیگه نمیتونستم ببخشم یا برگردم

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 
نمیدونم کجاس.ازدواج کرد بعد ی سال برگشت نمیدونستم ازدواج کرده ردش کردم بعد اون منم ازدواج کردم و زند ...

خوب کاری کردی میرن هرکاری میکنن جز تلاش برای طرف مقابل بعد فکر میکنن پشیمونی کافیه براشون

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 
نمیدونم کجاس.ازدواج کرد بعد ی سال برگشت نمیدونستم ازدواج کرده ردش کردم بعد اون منم ازدواج کردم و زند ...

چرا قبول نکردی؟

دلم سوخت واسش 😕💔

💞 تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پاییزی، بغل  شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی.💞

خوب کاری کردی میرن هرکاری میکنن جز تلاش برای طرف مقابل بعد فکر میکنن پشیمونی کافیه براشون

اره بعد ۸ سال باز میخاس باهم باشیم

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️
کار خوبی کردی عزیزم یعنی متاهل بود باز اومد سراغت

اره میگف داره جدا میشه ولی خب دگ مهم نبود برام