جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
نمیدونم کجاس.ازدواج کرد بعد ی سال برگشت نمیدونستم ازدواج کرده ردش کردم بعد اون منم ازدواج کردم و زندگیم ب سرانجام نرسید بعد ی مدت دوباره بهم زنگ زد گف داره از زنش جدا میشه منم داشتم از شوهرم جدا میشدم روزا اخر دادگاهمون بود.هرچی اصرار کرد ک دوباره باهم باشیم قبول نکردم.خطمم عوض کردم و ازش کلا بیخبرم دیگ
یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترینباش!♣️♠️
نمیدونم کجاس.ازدواج کرد بعد ی سال برگشت نمیدونستم ازدواج کرده ردش کردم بعد اون منم ازدواج کردم و زند ...
چرا قبول نکردی؟
دلم سوخت واسش 😕💔
💞 تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پاییزی، بغل شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی.💞
خوب کاری کردی میرن هرکاری میکنن جز تلاش برای طرف مقابل بعد فکر میکنن پشیمونی کافیه براشون
اره بعد ۸ سال باز میخاس باهم باشیم
یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترینباش!♣️♠️