2777
2789

برای من که بعد چند سال بعد کلی قول و قرار رفت چون خانوادش راضی نشدن دیگه 

همش برام سواله واقعا میخواست 

فکر میکنمم بفهمم ازدواج کرده میمیرم 

نمیدونم، ماهم قرار بود ازدواج کنیم خیلی اذیتم کرد برای آرامشم رفتم ارزونی هرکی تحمل اخلاق عن خودش و خانوادش رو داره

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عشق اولم واسه دوران نفهمیت بود

الان که فکر میکنم اصلا عشق نبوده

من متاهلم و زندگی خوبی دارم با دوتا دختر خوشمل

اونم متاهله تو خیابون با زنش دیدم و انگار یه بچه ۴ الی ۵ ساله پسر داره بیشتر از این ازش نمیدونم 

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 
چند سال باهم بودین ؟؟پشیمون نیستی یا دلتنگ ؟؟

چرا خیلی دلتنگم اصلا حال خوش نداشتم اما پشیمون نیستم، وقتی درکم نمی‌کرد و آرامش نداشتم میخواستم چیکار کنم؟ عشق اول بخوره توی سرش

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 

۶ ماه تو رابطه بودیم 

من خواستم رابطه تموم شه 

چند وقت پیشم شنیدم که مهاجرت کرده 

من خودمم نامزدم الان 

البته خیلی سال میگذره ازش کلا فراموشش کردم 

بچه بودم اون موقع

بازیگر تئاتر و نوازنده🎭🎼

۶ ماه باهم بودیم 

خیانت کرد 

ازش خبر ندارم 

خودمم دیگه بعد اون میلی به ازدواج ندارم میخوام تنها باشم

💞 تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پاییزی، بغل  شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی.💞