2777
2789

الان خونه مادربزرگم هستیم همه میوه خوردم عمم پاشد جمع کنه یهو پدرم داد زد پاشو جمع کن درصورتی که همه نشسته بودن یهو همه بهم خیره شدن من واقعا قلبم شکست هرچند اولین بارش نبود ولی خب...

بعد اومدم ظرفارو جمع کنم یه چاقو افتاد پایین پدرم یهو با ی لحن بدی گفت هِرررری

من فقط۱۶ سالمه به خدا حقم نیست اینهمه دلمو بشکونن 

آنقدر خارم کردن توی جمع دیگه طاقت ندارم خسته شدم

اول مهر میخواستم یه جامدادی بگیرم تو مغازه برداشتم موقع حساب کردن که شد پدرم گفت چقدره گفتم دویست خورده ای بعد جلو اینهمه ادم و فروشنده گفت برو گمشو بزار سرجاش مگه پول مفت دارم🙂

فقط خدا می‌دونه من اونجا چقدر شکستم سریع گریم گرفت نتونستم خودمو کنترل کنم تو مغازه ریز ریز داشتم گریه میکردم

به خدا همه ب مامان و بابام میگن خوشبه حالت دخترتون چقدر مودبه چقدر بتون کمک می‌کنه و فلان

شاید باور نکنین ولی داداشامو خودم بزرگ کردم کارای خونه همه شون بامنه حتی گردگیری عید مامانم خونه داره ولی ی سره با دوستاش حرف میزنه کار خونه میندازه گردن من

حتی مای بیبی داداشامو هم من عوض میکردم

کاربری  از قبل خرداد مال من نبود🤍اگه زخمت رو درمان نکنی به کسایی زخم میزنی که نقشی توی زخمی کردنت نداشتن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همیشه مظلوم ترین بچه خانواده دلسوزتر درمیاد شاید سر همین دلسوزی که یجورایی تو سری خور میشه گاهی فکرمیکنم باید زبون داشت تا حقتو بگیری

خیلی ناراحت شدم اما حرص نخور این روزا میگذره خدا به همه چیز ناظره

آرزو میکنم یه بخت عالی قسمتت بشه دختر قشنگم

ممنونم از لطفتون ولی چه فایده تو خانوادم انقدر عقذه ای شدم هیچی بهم نمی‌چسبه 

کاربری  از قبل خرداد مال من نبود🤍اگه زخمت رو درمان نکنی به کسایی زخم میزنی که نقشی توی زخمی کردنت نداشتن

خدا نگذره از کسایی که قدر بچه هاشون رو نمیدونن و اینجوری میکننبا داداشات هم بده؟

با داداشام خوب نیست ولی به اندازه من هم بد نیست

عزیزم چقدر سخت 😢 اگه میتونی با یک آدم خوب ازدواج کن خودتو نجات بدهد

ازدواج نه 

گاهی وقتا دلم میخواد با مرگ خودمو راحت کنم

همیشه مظلوم ترین بچه خانواده دلسوزتر درمیاد شاید سر همین دلسوزی که یجورایی تو سری خور میشه گاهی فکرم ...

آخه از بچگی سرکوب‌کننده بودن 

میگفتن هرکی خونه رو ردیف نمیکنه ارازله

دختری ک با دوستاش بره بیرون  فلانه

دختری ک تو کار خونه کمک نکنه لوسه