2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من😂

تو۱۷سالگی یبار بایکی بودم اونم رابطمون درحد تلفنی بود فقط

بعد خانوادم فهمیدن مامانم گف خدایا از دست این دختر چیکارکنم میخواسی رل بزنی حداقل ی ادم درست مردم میرن دکتر مهندسی ادم درسی پیدامیکنن😑و خیلی حرفای دیگه ک کتک میخوردم بهتر بود بخدا🤦🏻‍♂️

بعد برادرامم رفتن پسره رو پیداکردن ترکوندنش😂

بعد اونم پسره دوبار اومد خواستگاری ردش کردن

من اون مدت اونقد فشار روم اومد دیگه از هرچی مرده دل زده شدم و فقط یا درسم بود یا کار وقتشو نداشتم

بعدنا هم مورد پیداشد اصلا ب رابطع نکشید درحداشنایی دیدم حس و حالشو ندارم

بعدهم ک الان اوضاع خیانت و هزارتا چیز توجامعه میبینم و زندگی دوستامو کلا تصمیم گرفتم ازدواج نکنم

سکوت کردم به حرمت چشم های زیبای خدا که در برزخی ترین نقطه زندگیم همیشه فرشته نجاتم بود. سکوت کردم تا خودش فریاد دلم باشد✨

من اصلا پیشنهاد ندارم بنظرتون دلیلش چیه

عزیزم😂

حتما تو خونه نشسی بعد فکر میکنی جبرئیل برات گزینه میاره😂

باید بری جاهایی دیده بشی خواهر

سکوت کردم به حرمت چشم های زیبای خدا که در برزخی ترین نقطه زندگیم همیشه فرشته نجاتم بود. سکوت کردم تا خودش فریاد دلم باشد✨

شخص دیگه ای رو دوست دارم و خب حوصله ی مطلقا آدم دیگه رو ندارم

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

من .. یا ظاهرا ب دلم نمیشنن ..یا لاشین و..در کل آدمی ک باب دلم باشه نیس

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..

چون هرکسی ک پیشنهاد می‌ده که ارزش وارد رابطه شدن نداره

بعدم سنم کمه هنوز و وقت و احساسم و از سر راه نیاوردم خرج هرکسی بکنم 

تو را آنگونه می خواهم که شاهی سرزمینش را*شبیه مومنی دل کنده از دنیا که دینش را❤️ یه آذر ماهی جیگر 🫠😜مشاوره میدم به بچه های تجربی برای کنکور خواستید تگم کنید 🌟🌟مطمئنا حاضر جواب تر از من پیدا نمیشه جایی برای حاضر جوابی موندید بیاید بگم چی بگید 😆