2777
2789

نزدیک هفت روزه بویایی ندارم 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

باید بویایتو تحریک کنی عطرای غلیظ بو کن اسفند بو کن لیمو و عطرای تند باید تحریک کنی بویاییتو تا خوب ...

خدا روشکر.بالاتر گفتم یککک مماه

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک
یه دسته گل نرگس بگیر بو کن و من در حال خوردن بادام زمینی برگشت چشایی ممکنه بعضی مواد معدنی موثرباشه

ممنون برا شما چند روزه درست شد ؟ 

ببخشید شما هم بینیتون خیلی خلط داره ؟؟؟

روغن بنفشه بچکون تو بینی ،روزی یکی دوبار

اذیت کننده نیست ؟

قیمتش چنده از عطاری یا دارو خونه ؟؟

ممنون برا شما چند روزه درست شد ؟ ببخشید شما هم بینیتون خیلی خلط داره ؟؟؟

من اون سریا که کرونا داشتم اصلا بویایی چشایی نداشتم و با بو کردن  و خوردن یکم  مواد مغذی زودتر برمیگرده

[QUOTE=366637181]منم چندروزه بویایی ندارم[/QUOTE  علایم دیگتون چین