2777
2789
عنوان

کسایی میرن باشگاه بیان

96 بازدید | 16 پست

یعنی وقتی باشگاه ثبت نام کنی و منصرف بسی دیگه پولتو پس نمیدن ؟؟؟ همه جا همینطور هست ؟ کسی در موردش میدونه؟ چطوری پولم پس بگیرم چون نمیدن واقعا نمیتونم هم برم چیکار کنم 😓😓

نه پس‌نمیدن منصرف شدن داره برو یماه ورزش کن دیگه نرو

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله همه جا همینه 

دیگه در حد توانت برو 

⏩️⏭️⏯️⏹️⏸️⏮️⏪️                                                         مائیم و تو را نفس کشیدن   :)                             

خیر، نمیدن

نهایتا بهت مهلت بیشتر بدن که جلسه هاتو استفاده کنی که اونم بعیده یه مقداز

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

سلام خانوما کسی هست من ده تا تاپیک اونو گزارش بزنم اونم ده تا از منو؟،

وقتی به ده نفر برسد تعداد گزارش زنها اون تاپیکا میپره🌱❤️

چیزی هم نمیشه فقط برای عنوان گزارش بنویسید سلام میشه پاکش کنید ممکنه لو برن ...منم همینو مینویسم

نه پس‌نمیدن منصرف شدن داره برو یماه ورزش کن دیگه نرو

خب دو جلسه رفتم راهم دور بود دیگه نتونستم و مربی افتضاح بهم برنامه داد۵۰۰گرفت بعد برای یدونه سوال گفت باید دو میلیون دیگه بدی تا جوابت سوالات بدم جای دیگه اینجور نبود اصلا واقعا دلم سیاه شده ازش نیمخوام برم 

چنده شهریش؟

۱۲جلسه ۷۰۰تومان هست بعد من صد تومن برای دستبند دادم صد هم مربی برای مشاروه  صد هم برای بیمه گرفته ۵۰۰هم برنامه برای یکماه بخدا من برای دو روز فک کنی یه میلیون ششصد تومان دادم حالا التماس میکنم که دو جلسه آزاد حساب کنید بقیش شهریه بهم بدن نمیدن هیجوره 

۱۲جلسه ۷۰۰تومان هست بعد من صد تومن برای دستبند دادم صد هم مربی برای مشاروه صد هم برای بیمه گرفته ۵۰ ...

۷۰۰ برای یه ماه؟ 

اگه جوابتو ندادم فکر نکن کم آوردم ، فقط حوصله فهموندن به کسی که هیییچ تلاشی برای فهمیدن نمیکنه رو ندارم .