2777
2789

من کامپوزیت کردم چند روزه فک جلو یوده خیلی جلوتر اومده بلندن اذیتم میکنمم میخواستم خودکشی کنم خیلی فشار رومه توروخدا کمکم کنید چکار کنم  ریممو کنم پرشون کنم نمیدونم چقد تراش داده اما صد درصد تراشش زیاد بوده 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ریموو کردی؟

خدا بزرگه ماهو میده به شب من❤ تو برو بچسب به بنده ی خدا من وصل خدا میشم (تو اگه به ی آدم بد کنی و آرامششو بدزدی بعدش به کل آدمای شهر خوبی کنی بنظرت تو آدم خوبی هستی ؟.همه چی بستگی به شرف آدم داره)

بیشتر ببینید
تراش داده بودن؟ چیزی نشد دندونت؟؟

تراش داده بود اما بازم از دندونم موند من کامل تراش داد بعد رفتم فقطیه دندونمو پر کردم ن مث اول نشده اما از ریموو کردن اصلا پشیمون نیستم روحیم هنورم خرابه اما از اونموقع هدارو شکر بهترم 

تراش داده بود اما بازم از دندونم موند من کامل تراش داد بعد رفتم فقطیه دندونمو پر کردم ن مث اول نشده ...

من دو فک کردم. از ناراحتی یه هفتس معدم غذا قبول نمیکنه از ریمو هم میترسم چون هم تراشیده یکم هم کوتاه کرده میترسم بدتر شه حالم 

من دو فک کردم. از ناراحتی یه هفتس معدم غذا قبول نمیکنه از ریمو هم میترسم چون هم تراشیده یکم هم کوتاه ...

منم تراشیده بود تازه زیاد اما ریموو کردم من حتی وصیتم کردم منم دو هفته بیشتر غذا نخوردم معدم داغون شد حالتو درک میکنم برات دعا میکنم

به گرمی سردی حساسه؟ نازک شده؟ غذا میتونی بخوری؟

پوسیدگی نداره ن خیلی کم ب سردی گرمی حساس شد خمیر دندون ضد حساسیت سنسو داین میزنم من رفتم پیش دکتر خودم گفتم ریموو کن  پولم برا خودت فقط ریموو کن دکترای دیگه ریموو نکردن 

:( 

امیدوارم هر کسی خواست کامپوزیت کنه 

این تاپیکت رو ببینه 

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
بیشتر ببینید