2777
2789
عنوان

روده و معده م مشکل داره

111 بازدید | 17 پست

وقتی تو جمع میرم ، اذیت میشم.

امروز جلوی خواهر و مادرم و زنداداشم ، یه.... ازم در رفت .

کلا تو دستشویی ام 

دکترم رفتم .

افسردگی گرفتم ، میخوام خودمو تو خونه زندونی کنم .

از خجالت دارم آب میشم

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

الان که بدترشدکل ایران فهمیدن

اینجا کسی منو میشناسه؟

حالم بده ،متوجهی؟

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
بیشتر ببینید
اینجا کسی منو میشناسه؟حالم بده ،متوجهی؟

عزیزم مشکل شماروفقط پزشک میتونه حل کنه الان کاربراچی بگن که حالت خوب شه

ازدر درآمدی ومن ازخودبه درشدم                                            گویی کزاین جهان به جهانی دگرشدم

عزیزم مشکل شماروفقط پزشک میتونه حل کنه الان کاربراچی بگن که حالت خوب شه

دکتر رفتم .

بایستی خودمو از زندگی ببرم تا خوب بشم .

فقط رژیم سخت جواب میده.

لبنیات

سالاد 

قندیجات 

چای 

همش ممنوعه 

بیشتر ببینید
دکتر رفتم .بایستی خودمو از زندگی ببرم تا خوب بشم .فقط رژیم سخت جواب میده.لبنیاتسالاد قندیجات چای همش ...

دومورداول سردیجاته بامصلح بخورشایدبهترشدی

ازدر درآمدی ومن ازخودبه درشدم                                            گویی کزاین جهان به جهانی دگرشدم

گرمیجاتو امتحان کردی؟روغن مالی گل شکم و کمر رو چی؟ آجر داغکردی بشینی روش یا رو شکمت بچرخونی؟

تاثیر داره؟

بیشتر ببینید
دکتر رفتم .بایستی خودمو از زندگی ببرم تا خوب بشم .فقط رژیم سخت جواب میده.لبنیاتسالاد قندیجات چای همش ...

سندروم روده تحریک پذیر داری ؟؟

باید رژیم غذایی رعایت کنی و استرسو از خودت دور کنی عزیزم

قرص ارامبخش خفیف هم بگو‌دکتر برات بنویسه

تاثیر داره؟

ببین اینایی ک گفتمو امتحان کن خیلی. وقتا از سردیه،آجر گرم کن بشین روش،بعدش بزار رو شکمت(قسمت رحم نه،میگن چسبندگی میاره).

چن شب شکمتو با روغن سیاهدونه یا زیتون ماساژ بده ،روش شال نخی ببند.

توچای کمرنگ زنجبیل یا دارچین بریز بخور،خیلی تاثییر داره

میدونم چی میگی 

منم همه اینارو دارم از سر میگذرونم 

همش تو خونم بیرون نمیرم 

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
بیشتر ببینید