2777
2789
عنوان

نرسیدن ب عشقتون

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 87 پست
سلام من یخواطر تو بعد مدتها دوباره اومدم نی نی سایتببین من بدترین شکستی که فکرشو کنی تجربه کردم در ح ...

عزیزم چقد سختی کشیدی چقد منو درک می‌کنی 😔😔انشالله ک رشته مورد علاقتو قبول شی و بهترین روزارو تجربه کنی 

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺

به هم معرفی شدیم یه مدت دوست بودیم بعدم ازدواج کردیم

انشالله ک همیشه خوشبخت باشی عزیزم 🫂برا منم دعا کن خدا بهم آرامش بده 

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پسرا اولش خوشحالن من دیدم طرف اهنگ میخوند باشگاه میرفت چاق شد من لاغر شدم قرصی شدم اما الان سه سال گ ...

آره منم شنیدم خواستم ببینم درسته یا ن 

برن به درک ارزش ناراحتیمونو ندارن😌

هر آنچه مرا ب درد آورد،مرا ساخت🌱..! 

۱۷ سالع با ۳ تا بچه هنوز بیادش گریه میکنم

چیشد ک بهم نرسیدین🥺🥺

عزیزم چقد سختی کشیدی چقد منو درک می‌کنی 😔😔انشالله ک رشته مورد علاقتو قبول شی و بهترین روزارو تجربه ...

انشالله عزیزم من فقط 17سالم بود که اینقد بد بختی کشیدم 

اما الان 20سالمه و خوشحالم که قوی شدم اون رفت تا من یه ادم قوی بشم ❤

تو هم میتونی بقران میتونی فقط سعی کن این دوره سخت رو تنهایی سپری نکنی 

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤
انشالله ک همیشه خوشبخت باشی عزیزم 🫂برا منم دعا کن خدا بهم آرامش بده

سلامت باشی عزیزم انشالله هر چیزی که خیر و صلاحته خداوند جلوی پات بذاره برای منم دعا کنید این دو سه هفته بگذره و خدا نی نی منو سالم صالح بهم ببخشه

انشالله عزیزم من فقط 17سالم بود که اینقد بد بختی کشیدم اما الان 20سالمه و خوشحالم که قوی شدم اون رفت ...

منم الان چهار ماهه گذشته عزیزم ما دوست بودیم بعد نامزد کردیم ی هفته مونده ب عقد مامانش دخالت میکرد مام دعوامون شد اونم رفت 😔😔

نشد دیگع نشد خانواده ام رضایت ب ازدواجمون ندادن

😔😔😔

امیدوارم به عشقم برسم وگرنه نابود میشم 🥲

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

امیدوارم به عشقم برسم وگرنه نابود میشم 🥲

امیدوارم عزیزم 

خداروشکر نرسیدم🤤😂

من از تبار کوروشم* آزاده ای پر شورشم *پیکان تیر آرشم *خون رگ سیاوشم*من کاوه آهنگرم* تاب ستم نیاورم     از چرم پرچم ساختم* تا بر ستمگر تاختم*از غرب از ماد آمدم *از گلشن داد آمدم *ارژنگ پاک مادیم*من پارتیم اشکانیم* من شیر مرد پارسیم*موج خلیج پارسیم *اوج توان داورم* از شاه بیت خاورم* اعجاز نظم طوسیم* شاهنامه ی فردوسیم* آن روز ایران را ببین * برتر ز روم و مصر و چین* بسر شود این خاریم *زیرا که آریایی ام*معنی واژه " ایران " سرزمین آزادگان است . فردوسی در شاهنامه در باره خوی آزادگان ( ایرانیان ) چنین می سراید :تو با دشمن ار خوب گفتی رواست / از آزادگان خوب گفتن سزاست."ایران "یعنی سرزمین آریایی ها برگرفته از کلمه آریا یعنی نجیب و شریف.🧚‍♀️