2777
2789
عنوان

نرسیدن ب عشقتون

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 87 پست
سلام من یخواطر تو بعد مدتها دوباره اومدم نی نی سایتببین من بدترین شکستی که فکرشو کنی تجربه کردم در ح ...

میشه بگی چن سالته و چقد بعد برگشت و چی گفتی بهش

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

🥺🥺الهی خدا بهترینارو سرراهت بزاره

ممنون 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین میدونم غم انگیزه ولی اون رفت چون نخواست چون آدم موندن نبودوگرنه مامان و باباهامونو ببین فکر کن ...

اره حق باتوعه 🙂😔

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺

میشه بگی چن سالته و چقد بعد برگشت و چی گفتی بهش

من 20سالمه ی  ساله رفته یکم کمتر 

بعد یه سال برگشت و ناراحت بود با اینکه خودش سر یه چیز مزخرف رهام کرد و گذاشت بمیرم. 

کلی زیارت عاشورا میخونم و دعا میخوندم وای نگم وقتی یاد بد بختی اونموقم میفتم اشک و خندم با هم میاد 

وقتی برگشت گفت خیلی وقته همو ندیدیم چه خبر بیا باهم دوباره حرف بزنیم منم سریع دمشو قیچی کردم چون منتظر بودم برگرده تا برینم بهش (ببخشید) 

گفتم فک کردی من چیم که هر وقت بخوای بیای و بری؟ نه 

همون موقع که گفتم اگه نیای همه چی تمومه و برا همیشه از دستم میدی دروغ نگفتم و خوشحالم که اینا رو گفتم اخرشم دعوا کرد منم بهش گفتم لاشی دوزاری و بلاکش کردم اخیش😂😂😂

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤
من 20سالمه ی ساله رفته یکم کمتر بعد یه سال برگشت و ناراحت بود با اینکه خودش سر یه چیز مزخرف رهام کر ...

منم بعد جدا شدن خیلی عذاب کشیدم

منتظر روزیم که برگرده پشیمون 

کاش ببینم اون روزو،ندیده از دنیا نرم

خوب کاری کردی دست راستت رو سر من

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

منم بعد جدا شدن خیلی عذاب کشیدممنتظر روزیم که برگرده پشیمون کاش ببینم اون روزو،ندیده از دنیا نرمخوب ...

خواستم بنویسم سه ساله رفته کیبردم اشتباه نوشت ی 

ببین صد درصد برمیگرده پسرا همینن از خیلی هاشنیدم خودمم تجربه کردم 

میاد درصورتی که بهش پیام ندی و بهش فکر نکنی و سگ محلش کنی

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤
ایشالا یکی بیاد که دیگه حتی یادشم نیوفتی خواهش میکنم دعا کن خدا مهر منو به دل اونی که میخوام بندازه

ایشالله عزیزم امیدوارم هیچوقت طعم سختی رو نچشی

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺

خواستم بنویسم سه ساله رفته کیبردم اشتباه نوشت ی ببین صد درصد برمیگرده پسرا همینن از خیلی هاشنیدم خود ...

همینطوری کردم

هزار بار مردم و زنده شدم اما نذاشتم بفهمه

انشاالله همینطوری شه🥺

سه ساله رفته بعد یه سال برگش؟

همینطوری کردمهزار بار مردم و زنده شدم اما نذاشتم بفهمهانشاالله همینطوری شه🥺سه ساله رفته بعد یه سال ...

اره سه ساله رفته نگاه یکم کمتر فک کنم دو سال و نیم اینوراست 

اره بعد ی سال که رهام کرد برگشت 

تو خیابونم دیدمش بار ها اصاا نمیدونم چرا ولی اولش دلم میلرزید بعد دیگه احساس قدرت میکردم  محلش نمیذاشتم چون اینهمه سختی تحمل کردم اخرم من بلاکش کردم 

این حس خوبیه امید وارم برات پیش بیاد درصورتی که وقتی اومد بلاک شه و پوزش مالونده شه به خاک

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤
اره سه ساله رفته نگاه یکم کمتر فک کنم دو سال و نیم اینوراست اره بعد ی سال که رهام کرد برگشت تو خیابو ...

مرسییی ایشاللاا

❤️

من فدای قلب مهربونت بشم

خدانکنع عزیزدلم ♥️