رفته بودم خونشون بعد سره یه موضوعی بحثمون شد خیلیم بالا گرفت بحثمون داشتیم بحث میکردیمو اینا سرشو کرد زیر پتو گرفت خوابید با اینکه دید من دارم گریه میکنم منم لباسامو پوشیدم از خونشون زدم بیرون که برم خونه،زنگ زد جواب ندادم پیام داد کجا داری میری؟بازم جواب ندادم دوباره پیام داد اگه رفتی بروبسلامت بعدش باز زنگ زد جواب دادم گفت برگرد کجا داری میری؟برگشتم یهو مانتومو گرفت کشیدم حالت هل دادن که آره باره آخرته ول میکنی خونه رو میری،چه الان چه بعدا،کجا میخواستی بری؟اولین بار بود همچین چیزی ازش میدیدم اصلا خیلی شوکه هستم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
کارت خیلی زشت بوده مث بچه ها پاشدی رفتی کجا🥲عصبی شده دیگه . ولی چن بار دیگ هم سر چیزای کوچیک همچین ...
آخه اول خودش بحثو شروع کرد،دید ناراحتم سرشو کرد زیر پتو خوابید،منم لباسامو پوشیدم اصلا سرشم نیاورد بالا بگه داری برا چی میپوشی!فکر کردم فهمیده ولی واکنشی نشون نمیده،یهو وقتی برگشتم مانتونو گرفت کشید هلم داد که آره کجا میخواستی بری