2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولش کنید این رسم و رسوما رو نگاه کنید به دست تو بال خودتون که بازه توانایی داره نداره چرا هم چشمی

من شوهرم دست و بالش بازه. ولی فکر نکنم بلد باشه و بدونه که باید بده. خانوادشم هیچی بش نمیگن

من شوهرم دست و بالش بازه. ولی فکر نکنم بلد باشه و بدونه که باید بده. خانوادشم هیچی بش نمیگن

من داداشم نمی‌دونست 

موقع بیمارستان خودم بهش گفتم چرا دست خالی اومدی یه گلی چیزی می‌گرفتی براش رفت دسته گل گرفت

خودش بلد بود یا خانوادش بش گفته بودن؟

مادرشوهر من در حد گل و این چیز میزای بیمارستان رو به همسرم گفته بود حتما حتما بگیر(پسرم زود دنیا اومده بود و خیلی درگیر بیمارستان بودیم، واقعا شرایط این که یادش بمونه گل بخره نبود😅)

بعد زایمان ولی خودش یه تیکه کوچیک طلا خرید

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
دعا کن شوهر منم بخره. وگرنه خیلی تا اخر عمر ناراحت خواهم شد ازش

خب بگو بهش

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
شوهر من نه میدونه . نه بش میگن.‌مطمئنم. ‌خودم بش بگم؟

من خودم به شوهرم گفتم مادرم و خواهرم اینا میان بیمارستان مطمئنم چشم انتظار این هستند که ببینن تو چی بهم میدی پس الان به خاطر خودت بهت اینو گفتم

با همدیگه رفتیم یک گوشواره خریدیم

شوهرم رو خانواده من حساس نبود 

بعضی مردا میگن به اونا ربطی نداره لج می‌کنن بدتر

دختر دایی منم دنیا اومد، یکی از خاله هام ، داییم رو برد یه انگشتر بزرگ و قشنگ گرفتن برای زن داییم.

من خودم به شوهرم گفتم، یه سرویس جواهر دیده بودم ، رفت اون خرید، شاید باورتون نشه به قیمت یه گرم طلای الان اون سرویس رو خرید.

الان باردارم فکر کنم همون یکی ، دو گرم طلا بخریم تو این گرونی