امروز دقیقا دو ماهه که دماغمو عمل کردم الان دو روزه که سمت راست دماغم درد و تورم داره ولی دردش خیلی زیاد نیست و همون سمت اندازه یه عدس کوچیک نمیدونم کبودیه یا فرو رفتگی،سعی میکنم دستکاریش نکنم😭یعنی ممکنه عفونت کرده باشه دماغم یا غضروفم تحلیل رفته باشه؟خیلی میترسم غضروفم تحلیل بره😭دکترم فعلا نیستش هفته دیگه میاد میرم چکاب،به منشیش که گفتم گفت نباید درد و قرمزی داشته باشی انتی بیوتیک سفالکسین هر ۸ساعت بخور اگه خوب نشدی بگو😭
ورمت داره میخوابه شاید بخاطر اونه یک طرف بیشتر خوابیده یه طرف کمتر تحلیل غضروف هم من تو هر کی دیدم بعد ۶ ماه و اینا خودشو نشون میده بازم برو دکترت ببینه
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
چرا وقتی شستشوش میدم با گوش پاک کن تمیزش میکنم یعنی ممکنه همین باعث عفونتش باشه؟
آره ممکنه اصلا نباید گوش پاکن فرو کنی هم باعث عفونت میشه هم اوایل غضروف ها نرمه میزنی تیغه بینی رو کج میکنی من فقط قطره رینوسالکین روزی ۴ بار میریختم شمام دیگه چیزی نکن تو سوراخ بینی