2777
2789
عنوان

میخوام سینک گرانیتی بخرم

134 بازدید | 23 پست

اما دو دلم از بابت شکستنش میترسم

خانومایی که خودشون یا اطرافیانشون سینک گرانیتی دارن بیاین بگین راضی هستین یا نه؟

و اینکه برندشو هم بگین ممنون میشم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من شنیدم اگه آب داغ بریزی توش میشکنه

نه الکیه

از کجا میخواید بگیرید؟ به فروشنده‌ام بستگی داره

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                     آقایون محترم، اگه میبینید باهاتون توی تاپیکی صحبت میکنیم لطفا دیگه درخواست ندید!

من تابستون تاپیک زدم برا سینک ...گفتم گرانیتی یا استیل....رفتم گرانیتی گرفتم.....تا الان شاید چند بار لیوان از دستم افتاده خدارو شکر نه لیوان شکست نه سینک....خیلی نگهداریش از استیل بهتره....نتها ایرادش اینه نیاز به وایتکس داره تا لک نیوفته....که اونم من همیشه برا شستشو استفاده میکنم....از من به تو نصیحت حتما گرانیتی بخر

در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود...❤️
نه الکیهاز کجا میخواید بگیرید؟ به فروشنده‌ام بستگی داره

من لاهیجانم.یه فروشگاه رفتم برند گرانیکو داشت میگفتم مواد اولیه ترکه وارداتیه 

نمیدونم‌والا اما نمیتونم به حرف فروشنده اعتماد کنم

حالا یکی گفته هر برندی خواستی بگو من از تهران سفارش میدم بیارن

اخه یکی میگفت میخوام برنج آبکش کنم یه ظرف میذارم زیر آبکش وقتی که خنک شد میریزم تو سینکاینجوری گفت م ...

من مستقیم میریزم الان چهار ماهه .....

در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود...❤️
من تابستون تاپیک زدم برا سینک ...گفتم گرانیتی یا استیل....رفتم گرانیتی گرفتم.....تا الان شاید چند با ...

ممنونم از نظر خوبت عزیزم

از نطر نظافت سینک استیل هم نگهداری راحت نیست 

کافیه ۲روز خوب نشوری کامل رسوب میگیره