2777
2789

عزیزم قهر کنه باید یه جا یاد بگیره عواقب کارشو بفهمه 

بچه ۸ ساله مگه میتونه تنها بده بهاره بره پیش پدر و مادر خودش 

اونا یاد بگیرن چجوری رفتار کنن من دخترم ۶ سالشه رو بهش بدی میخواد توی همه چیز دخالت کنه اینجوری پیش برید نوجوونی از پسش بر نمی‌آید گریه که باید مقاومت کنید و قانون رو یاد بگیره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شده دیگه خواهراین از بی مسئولیتی پدر و مادرشو زیادی رو دادن شما و خانواده اتون هستبدتر دارین بهش ضرب ...

پیشنهاد شما چیه

مامانم یه کم لوسش میکنه

من دیگرانو نمیدونم ولی خودمو میگم

میدیدم بجه اعتماد به نفس نداره بهش بها میدادم براش چیزای کوچیک میخریدیم محبت میکردم وقتی یه کار خوب انجام میداد به روش میاوردم وبهش میگفتم آفرین

بهش حس جرئت مندی سعی میکنم بدم

مثلا میبینم بپه خییلی کم رو هست تومدرسه اصلا حرف نمیزنه بردمش مغازه گفتم خودت باید حرف بزنی با مغازه داره

یا یه بار میگفت سرویسم یادش رفت بیاد تو کوچه ی ما رفت تو کوچه ی بعدی منو بعدا دید یعنی نتونسته بود بگه منویادت رفت دیگه راننده آورده بودش دم خونه یعنی میگم دراین حده باهاش حرف زدم وگفتم هیچ ترسی نداره باید حرفتو بزنی یه بار امتحان کن خودت متوجه میشی چند وقت بعدش اومد گفت راننده سرویسم بازداشت منو یادش میرفت بهش گفتم

بره خونه شون همین کارای کوچیکم دیگه نداره دائما میگه مامان وبابام منو نمیخوان...

نمیدونم بخدا گیرم

عزیزم قهر کنه باید یه جا یاد بگیره عواقب کارشو بفهمه بچه ۸ ساله مگه میتونه تنها بده بهاره بره پیش پد ...

چی بگم گلم دلم کبابه براش بره خونه شون بدتر میشه که بهتر نمیشه

حالا فعلا که نزاشتم کسی بره دنبالش وقتی هم اومد میگم باید معذرت خواهی کنه ازبابام وخواهرم

پیشنهاد شما چیهمامانم یه کم لوسش میکنهمن دیگرانو نمیدونم ولی خودمو میگممیدیدم بجه اعتماد به نفس ندار ...

چرا این فکر رو میکنه که مامان باباش نمیخانش اینوخیلی بده

بچه کلا از نظر روحی مشکل پیدا کرده

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
چرا این فکر رو میکنه که مامان باباش نمیخانش اینوخیلی بدهبچه کلا از نظر روحی مشکل پیدا کرده

آره عزیزم کلا انگار افسرده است براهمین میگم بره خونه شون بدتر هم میشه

من دلیلشو حتی ازش نپرسیدم فقط بهش گفتم که اینجوری نیست مامان وبابت تورو خیلی هم دوست دارن مامانمم بهش گفت ولی بازم حرفشو تکرار میکرد

من توخونه شون نیستم حق قضاوت یا دخالت رو به خودم نمیدم

فقط طبق دیده ای که دیدم باباش وقتی میاد میبوستش یا خودش میدوئه میره بابا ومامانشو میبوسه پدرش راحت میبوستش ولی مادر خیلی با اکراه میبوستش وانگار زوری میبوسه بچه رو شاید ازما خجالت میکشه مادرش که محبت نمیکنه جلوی مابهش نمیدونم

عزیزم قهر کنه باید یه جا یاد بگیره عواقب کارشو بفهمه بچه ۸ ساله مگه میتونه تنها بده بهاره بره پیش پد ...

عزیزم یجای حرفتو متوجه نشدم تنها بده بهاره رو فک کنم اشتباه تایمی بوده

خیلی کار اشتباهی انجام دادید هم شما هم پدر مادرش  بچه قشنگ متوجه شده نقطه قوتش کجاست و شرطی بار اومده داره از مریضیش سواستفاده میکنه 

درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

عزیزم یجای حرفتو متوجه نشدم تنها بده بهاره رو فک کنم اشتباه تایمی بوده

منظورم اینه اجازه بدید دو تربیتی نشه و بی مسئولیت بره پیش پدر و مادرش و یاد بگیرن داخل یوتیوب یا هر جا کمک بگیرن از مشاور

آره عزیزم کلا انگار افسرده است براهمین میگم بره خونه شون بدتر هم میشهمن دلیلشو حتی ازش نپرسیدم فقط ب ...

حتما ببرین مشاوره

این بچه در معرض خطر جدی هست

آسیب روحی که بعدا خدای نکرده منجر به آسیب جسمی میشه

حتما حتما دلیل این طرز فکر که خانواده اش اینو نمیخان رو ریشه یابی کنید به کمک مشاور

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
لابد جو خونه شون رو دوست نداره سه تایی برن پیش مشاور، شاید اوصاع بهتر بشه

حقیقتش من روی پیشنهاد دادن به مادرشو ندارم مدرشم که برادر خودم باشه بیخیاله

یعنی یه بار غیرمستقیم گفتم بهشون مادرش گفت آره باید بره ولی نبردش

من گفتم بچه خیلی کم روئه برای آینده اش خوب نیست حتی مشاوره ی رایگان بهش پیشنهاد دادم ولی تغییری رخ نداد ودرنهایت الان ساکن خونه ی ماست که ازماهم داره زده میشه دیگه