2777
2789

واقعا هم خوشگله

توی تایپیکای کنکوری لطفا تگم کنید🥲یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزوهای بزرگ🖤+‌‌‌.. برای  اینکه به اون چیزی ک بخوام برسم یه صلوات میفرستی:)‌‌‌‌‌         

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره خ‌شگله با این حال که بینیش درازه ولی عمل نمیکنه

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
آره خ‌شگله با این حال که بینیش درازه ولی عمل نمیکنه

من معتقدم لباش ژله و بینی اش آنزیم و فیلر ولی خودش و طرفدارااش ‌گردن نمیگیرن 

ولی هر کسی ام باز با اینکارا قشنگ نمیشن 

چشاش خیلی نازه

برقص و بخند و بگذر....دنیا در گذر است و تو رهگذر 🌸🩷

شاید به خاطر همون نچرال بودنشه ک خوشگله

نه واقعا خوشگله 

الان عملیا فکر میکنن خوشگلن ولی من یه عملیه خوشگل ندیدم

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
من معتقدم لباش ژله و بینی اش آنزیم و فیلر ولی خودش و طرفدارااش ‌گردن نمیگیرن ولی هر کسی ام باز با ای ...

لباش ژله صدرصد 

بینیش درازه ولی نمیدونم

ندیده بودمش تاحالا الا رفتم دیدم حس کردم دماغشو عمل کرده نمیدونم😂

بینیش درازه دختر