2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم خیلی حالم بد میشه وقتی میبینم مامانم داره نزدیک 50 سالش میشه و همیشه بخاطر ما از علایق خودش گذشته اولویتش ما بودیم همیشه حتی از رختو لباس خودش زده ک ما بپوشیم تا جایی که درتوانم باشه براش جبران میکنم ولی واقعا هرکاریم که بکنم نمیتونم جبران کنم

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
زنده باشعکاش دختر منم مث شما بشه مهربوون

نه مامانم به خاطر من خیلی غصه خورد

من تازه عقد کردم با شوهرم مشکل دارم

هر دفعه با شوهرم دعوا نشستم خونه گریه کردم مامانم غصه خورد

از این به بعد حتی اگه بمیرمم جلوی مامانم گریه نمیکنم

منم خیلی حالم بد میشه وقتی میبینم مامانم داره نزدیک 50 سالش میشه و همیشه بخاطر ما از علایق خودش گذشت ...

دقیقا دقیقااا

مامانم از همه چیش گذشت که ما شاد باشیم

بدون منت همه کار برامون کرد

دقیقا دقیقااامامانم از همه چیش گذشت که ما شاد باشیمبدون منت همه کار برامون کرد

انشا...بتونی جبران کنی براش عزیزم

من خودم به عنوان یه مادر میگم واقعا من لذت میبرم از اینکه تایممو سرمایمو فقط برای بچم میذارم و ازاین کار لذت میبرم مامانامونم همینطور بودن ولی ما نباید فراموش کنیم و باید براشون جبران کنیم

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸