2777
2789

۴ ماهه دارم ب خدا التماس میکنم دیگه نمیکشم کم آوردم 

انگار روزیمون قفل شده 

دوتا زمین داریم گذاشتیم برا فروش اصلا مشتری نیس

ماشین رو با این ک صفره گذاشتیم برا فروش هیچکس پیدا نمیشه زیر قیمتم بخره 

۴ ماهه شوهرم بیکار شده 

حاملم میگن دعای زن حامله میگیره ولی هرچی دعا میکنم ی دری باز بشه رومون انگار ن انگار بعد اینایی ک دزد و کلاه ....بردار و......خدا کیلو کیلو بهشون پول میده با چشای خودم دارم میبینم خسته شدم بخدا با اشک دارم ناهار میخورم 

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️

خدا بزرگه درست میشع ..به خدا یکماه پیش اوضاع منم مثل شما بود ولی درست شد ...فقط ناامید نبا ش

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدا بزرگه درست میشع ..به خدا یکماه پیش اوضاع منم مثل شما بود ولی درست شد ...فقط ناامید نبا ش

خسته شدم بخدا هرچی فک میکنم هیچ گناهی نکردم ک این بشه زندگیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️

ختم قران بردار

اینقد دعا کردم نذر نیاز هیچ انگار همه درا قفل شدن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خسته شدم بخدا هرچی فک میکنم هیچ گناهی نکردم ک این بشه زندگیم

درسته ادم یهو کم میاره و منتظر یک نگاه از سمت خداست 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
عزیزم وضعیتتون خوبه حرص نخور

ن بابا چ خوبی خودمونو با دست خودمون بدبخت کردیم خدا از شوهرم و دوستاش نگذره خونه ی دست گلمون رو فروخت داد ب جا ماشین و زمین حالا هیچکدومم فروش نمیرن۴ ماه دارم طلا میفروشم قرض میکنم میخوریم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اهل نماز اول وقت هستید؟

از بس دعا کردم نگرفت دیگه دارم اعتقادم رو از دست میدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40