2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نخور خب

قند من ۹۴ عه 

چاییمم با کشمش میخورم

یه دختر مستقل ، قوی ، با اعتماد به نفس ، منطقی و پرتلاش🤝رتبه برتر آینده🎓اندکی تا حدی شاعر🌱حامی برابری جنسیتی و البته منتقد سرسخت فمینیسم😗انگشت کوچیکه تحلیلگرا هم نمیشیم ولی خب یه چیزایی تحلیل میکنیم😅این کاربر بسیار بسیار صبور و خونسرد است لذا از تلاش بیهوده برای عصبانی ساختن وی خودداری فرمایید😁معتقدِ معتدل ، با افتخار شیعه مولا علی(ع)💚

دو هفته پیش آزمایش دادم ناشتا ۱۰۲ دکتر گفت رعایت کن

پیش دیابته عشقم

باید رعایت کنی

قندمصنوعی رو کلا حذف کن

نون و برنجم کمتر بخور

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀

منم هفته های اول ازمایش اولمو که دادم قندم ۹۸ بود گفتن رعایت کن و دوباره ازمایش بده منم یکی دوهفته قند مصنوعی رو حذف کردم تا قندم بیاد پایین و ازمایش کم نشون بده دوباره ازمایش دادم ۹۱ بود و کم شده بود

پیش دیابته عشقمباید رعایت کنیقندمصنوعی رو کلا حذف کننون و برنجم کمتر بخور

تابستون آزمایش دادم قندم ۱۱۷ بود باردار نبودم البته

دو هفته پیش شده بود ۱۰۲

الا بذکر الله تطمئن القلوب
امروز و دیشب خیلیی زیاده روی کردم ولی شیرینی جات نمی‌خورم فقط برنج امروز زیاد خوردم

خوبه باز

برنج درست نکن کلا ، یه تایمی نخوری اصن یادت نمیفته

یه دختر مستقل ، قوی ، با اعتماد به نفس ، منطقی و پرتلاش🤝رتبه برتر آینده🎓اندکی تا حدی شاعر🌱حامی برابری جنسیتی و البته منتقد سرسخت فمینیسم😗انگشت کوچیکه تحلیلگرا هم نمیشیم ولی خب یه چیزایی تحلیل میکنیم😅این کاربر بسیار بسیار صبور و خونسرد است لذا از تلاش بیهوده برای عصبانی ساختن وی خودداری فرمایید😁معتقدِ معتدل ، با افتخار شیعه مولا علی(ع)💚

تابستون آزمایش دادم قندم ۱۱۷ بود باردار نبودم البتهدو هفته پیش شده بود ۱۰۲

تو بارداری بالا میره

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀