2777
2789
عنوان

شنیدین یه ویروس خطرناک جدید اومده🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 4295 بازدید | 171 پست

ما خانوادگی گرفتیم 

افتادیم 

واااای 

نگم برات از اون روزا😭😭😭😭

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پیج حامد رئیسی رو داری؟ پیجش رو ببینمیگه دروغهمیخوان باز بترسونن و باعو تضعیف سیستم ایمنی شن

دقیقا وگرنه الان بیست نفر تو فامیلا گرفتن کرونا هموشنم زندن منم تابستون گرفتمش هنوزم نفس تنگی دارم ولی خطرناک نیست جونت در خطر باشه

بیخیال بابا، اینم یه مریضی مثل همه مرض های دیگه که الان هست

به قول اون یارو تو سریال زیرخاکی:تعداد نفس های هر ادمی از قبل شمرده شده😂

یاد خوبان نه حساب است که فراموش شود، نه چراغ است که خاموش شود

متاپنوموویروس

گروه هدف کودکانه بیشتر بچها مخصوصا زیر ۵ سال درگیر میشن

علایم شبیه سرماخوردگی و آنفولانزاس اما درگیری ریه بشدت شدیده گویا از کرونا هم سنگین تره

درمانی هم تو چین پیدا نکردن براش هنو

نه دولت چین نه سازمان بهداشت جهانی هیچ اعلام خطر و قرنطینه ای نمیکنن کثافتا

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

چرا چرت میگب

این ویروس ۲۵ ساله شناخته شده و‌منبعش هم اروپا بوده

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘