سلام دخترا چطورین ، دخترا من تو دانشگاه از یکی خوشم اومده ولی شنیدم با کسی هست ، نمیدونم چیکار کنم خیلی تو فکرشم از فکرش بیرون نمیام ، با نگاه اول انگار عاشقش شدم. نمیدونم چکار کنم . دارم دیوونه میشم
اینم بدون اسی وقتی تو از قیافه یکی خوشت اومده و ب چشمت جذاب اومده پس ب چشم صد نفر دیگه م همینه. پس صد تا پیشنهاد دیگه م داره ک بخاد تورو با همه اونا مقایسه کنه. ب نفع خودته رو این خوشگلا کراش نزنی. من کردم پشیمون شدم. با این تفاوت ک من بخاطر اخلاقش دوسش داشتم ن قیافه ش ولی خب همون اخلاقم ک فک میکردم داره نداشت
اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اینم بدون اسی وقتی تو از قیافه یکی خوشت اومده و ب چشمت جذاب اومده پس ب چشم صد نفر دیگه م همینه. پس ص ...
عزیزم من تو دانشگاه خیلیا میخوان باهام باشن ولی اینو خودم یهو اینجوری شدم .. نمیدونم چرا شاید چیزی هست ...چون من این ۴ سال اصلا عاشق نشده بودم ب این شکل
من حتی اگه خوشم بیاد نمیام بپرسم که چجوری کات کنن چون معنقدم کسیکه به خاطر من دوست دخترش رو ول کن من ...
من نگفتم ب خاطر من ول کنه ، من ازش خوشم اومده همین هیچ کاری هم نکردم فقط حسمو گفتم اینجا ک راهنمایی شم ، شما اسم خراب بودن هم رو من گذاشتی یه روز تو موقعیت من قرار میگیری
بابا مگه زن عقدیشه که من خونه خراب کنم ؟ میگم دوس دختر داره همین شایدم کات کردن
عزیزم ارزش خودتو بیشتر از گزینه روی نیمکت ذخیره بدون.
اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
والا پسرا هیچ تحفه ای نیستن ازشون بت نسازید جوری ک انگار یه دونه س محض نمونه س. یا این یا هیچکس
اون حتی از وجود من خبر نداره ک گزینش باشم ...میدونی ...
عزیزم خب دارم میگم اقدامی نکن. ک ب اونجا نکشه. ارزش خودتو بیشتر بدون. من بخاطر ابراز علاقه م ب یه پسر ک تازه سینگل بود خیلی تحقیر شدم. 😕منم یه وقتی مث تو میگفتم خدا کنه دوس دختر نداشته باشه یا اگرم داشت جز اون ب منم فک کنه. الان میفهمم چقد بدبخت بودم ک فکرم این بود
چه ربطی داره مهم اینکه در حال حاضر تو رابطس مث این میمونه که از یه مرد متاهل خوشت بیاد بگی خب اینا ک ...
عزیزم میگه شنیده با کسی هست هنوز مشخص نیست بعدش معلوم نیست کراشه رله پارتنره اصلا هنوز تعهدی ایجاد شده یا نه پس نمیشه با قطعیت چیزی گفت اسی هم که ازش خوشش اومده حداقلش مستقیم نگه یه ارتباطی شروع کنه