2777
2789
عنوان

همسایه فضول

250 بازدید | 19 پست

امروز برگشتنی همسایه ک....ن مون از پارک داشت رد میشد خیلی فضولن ازشون کاملا حالم بهم میخوره من از اون ور اومدم حالا راه ش رو نرفت همونجا وایساده زل زده به من ببینه کجا میرم  فقط اینا نیست الان بگین حساسی پشت سر بقیه حرف میزن یه ترک ک.... قدیمین دارم حرص میخورم سرشونو همش میکنن تو ک... بقیه

به مامانم گفتم از حرصم گفت خواسته ببینه آدمی با کسی قرار نداری نمیری ولگردی.... تو اعصابم:)💔

یه ولگردی بهشون نشون بدم....

بگین چیکار کنم

نمیتونی برگردی عقب و شروع رو عوض کنی ولی میتونی از هر جا که هستی شروع کنی و پایان رو عوض کنی🙂به امید موفقیت....🌱💖

اونو نمیدونم اما شما خیلی بددهنی

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!

بد دهن نیستم به اون ربطی نداره چیکار میکنم این اولین بارش نیست بدم میاد

نمیتونی برگردی عقب و شروع رو عوض کنی ولی میتونی از هر جا که هستی شروع کنی و پایان رو عوض کنی🙂به امید موفقیت....🌱💖

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از همسایه‌تون جز بدگویی شما که چیزی نمی‌دونیم اما از شما داریم ناپرهیزی از بددهانی رو به عینه می‌بینیم.

چهار تا جمله توضیح آوردید ده تا کلمه رکیک به کار بردید!

فعلا روی ادب خود تمرکز کنید؛ تا بعد ببینیم ورژن مودب‌ و تربیت‌یافته‌تون چه قضاوتی از اعمال و حرکات همسایگان داره!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
از همسایه‌تون جز بدگویی شما که چیزی نمی‌دونیم اما از شما داریم ناپرهیزی از بددهانی رو به عینه می‌بین ...

تو جای من بودی چیکار میکردی؟؟

از این بدتراشم کردن

خیلی خیلی

🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

نمیتونیم که برداریم بکشیم شون می تونیم؟

متاسفانه جبر زمانه ست باید با خیلیا که دوستشون نداریم و یا رفتار و کردارشون رو نمی پسندیم کنار بیاییم و زندگی کنیم

یه کمی بی خیالی رد کن و بی تفاوت باش کم کم دیگه اصلا نمی بینی شون

ما هم کم همسایه فضول و بدرد نخور نداریم اما می سازیم

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!