2777
2789
عنوان

کمکم کنید

48 بازدید | 13 پست

خانم تروخدا کمک کنید ب بدنم سنگ پا محکم کشیدم برای لایه برداری و سفید شدن حالا خیلی میسوزه روش زینک اکساید زدم ولی بی تاثیر بد اینن بگم قبلا با سنگ پا یبار پوست دستم کنده شد و جاش،قهوه ای موند میترسم اینم مثل اون شه تروخدا بگین چیکار کنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اصلا روم نمیشه برم بگم فکر میکنن دویوونم ک سنگ پا کشیدم

نگو ک محکم کشیدم بگو اینجوری شدم 

خوب منم سنگ پا میکشم عب نداره ک اصلا همه میکشن نباید محکم کشید ک تازه من کلی هم صابون میزنم اول

اها الان دقت کردم به بدنت کشیدی،😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑اسمش روشه سنگ پا . چون ضخیم ترین قسمت پوست پاشنه پا هست اونجا فقطططططططططططط سنگ پا میکشن تازه اونم آروم 😬

نگو ک محکم کشیدم بگو اینجوری شدم خوب منم سنگ پا میکشم عب نداره ک اصلا همه میکشن نباید محکم کشید ک تا ...

به یه پیج دارو خونه تکست دادم گفت کنده شده یا فقط قرمز ملتهب گفتم یعنی چی کنده شده گفت خوت اومده گفتم نه ولی قرمزه میسوزه و داغ شده ؛آخه دستمم کشیده بودم قبلا خون اینا اصلا نیومد ولی فرداش یه لک بزرگ قهوه ای شد ولی روز اول قرمز بود و میسوخت 

به یه پیج دارو خونه تکست دادم گفت کنده شده یا فقط قرمز ملتهب گفتم یعنی چی کنده شده گفت خوت اومده گفت ...

شبیه دسته من شده ک با اتو مو سوخت قشنگ سه ماه یه لکه قهوه ای بود البته دو سه بار تاول زد خودش خوب شد الان ماه چهارمه داره کمرنگ میشه 

شبیه دسته من شده ک با اتو مو سوخت قشنگ سه ماه یه لکه قهوه ای بود البته دو سه بار تاول زد خودش خوب شد ...

الان داروخونه هه آف شده😐😐😐وای خیلی میسوزه نه دستم بعد ۹ماه هندز لک قهوه ای