2777
2789
عنوان

کیا بچه کلاس اولی دارن

171 بازدید | 27 پست

پسرم کلاس اوله .درسشو خدارو شکر عالیه.ولی هر روز صبح میگه نمیرم دوس ندارم مدرسه رو .صبحانه به زور میخوره .تکلیف به زور انجام میده .هر روز صبح دعوا داریم.نمیدونم چیکار کنم.همش  موقع مدرسه رفتن خواب داره .ولی روزی که تعطیله کله صبح بیداره.نمیدونم چیکار کنم.به معلم گفتم گفت تذکر میدم

فقط 29 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم همین بودم😂😂😂 ذات دانش آموز همینه😂😂😂

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

من سی تا بچه کلاس اولی دارم 

هر روز هم به شوق یادگرفتن نشانه جدید میان مدرسه 

محیط مدرسه براش شاد هست؟ جشن نشانه و .... دارن؟

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شب کی می خوابه ؟ باید حداکثر ساعت ۹ خواب باشه دیگه که صبح راحت بیدار بشه 

بعد هم با خودش و معلمش صحبت کن ، ببین شاید هم کلاسی هاش اذیتش میکنن ، یا مشکلی داره مدرسه . اگه بدونی میتونی پیگیری کنی یا تذکر بدی حل بشه 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

چیکار کنم به خدا آنقدر دعوا میکنیم مادرو پسری

خیلی حرصم میده

یه بند انگشت لقمه میزاره دهنش دندون نمیزنه چایی رو میخوره ولی اون لقمه قورت نمیده.امروز اون چایی رم ریخت رو شلوارش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به زور بهش صبحونه نده خب

خوراکیای مورد علاقشو بذار تو باکسش و بگو اینارو فقط تو مدرسه میتونی بخوری اینجوری خیلیم علاقه مند میشه

چک‌کن ببین تو مدرسه کسی اذیتش نکنه .. 

پارسال پیش دبستانی چطور بوده ؟دوست داشته مدرسه رو؟

تکلیف نوشتنم دیگه هر بچه یه مدلیه.. اکثرا اذیت میکنن😂

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
ساعت ۸:۳۰ چراغارو خاموش کن بخوابه

بعد از ظهر میخوابه بعضی وقتا تا پنج دیگه ده خاموشی میزنم

بعد از ظهر نخوابه خیلی اذیت میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به زور بهش صبحونه نده خبخوراکیای مورد علاقشو بذار تو باکسش و بگو اینارو فقط تو مدرسه میتونی بخوری ای ...

لقمه نمیخوره چی بزارم اخه صبحانه .فقط هله هوله دوس داره.نه کسی اذیتش نمیکنه

میره بوفه وسایل میگیره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بعد از ظهر میخوابه بعضی وقتا تا پنج دیگه ده خاموشی میزنمبعد از ظهر نخوابه خیلی اذیت میکنه

خب همین مشکل اینه بعد از ظهر میخوابه یا بذار کم بخوابه مثلا یه ساعت 

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐
بچه همینه دیگه😂دختر من کلاس هشتمه شاگرد اوله باز این‌مراسمات مدرسه نمیرم و دوست ندارم رو داریم

وای یعنی چی آخه گناه ما چیه😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لقمه نمیخوره چی بزارم اخه صبحانه .فقط هله هوله دوس داره.نه کسی اذیتش نمیکنهمیره بوفه وسایل میگیره

چه بد عادتش کردی

من بچم پیش دبستانیه یه روز کوکو سبزی یه روز سیب زمینی سرخ کرده یه روز نون و پنیرگردو 

فقط تو هفته یکبار کیک و شیر میبره 

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐
شب کی می خوابه ؟ باید حداکثر ساعت ۹ خواب باشه دیگه که صبح راحت بیدار بشه بعد هم با خودش و معلمش صحبت ...

به معلمش گفتم ببینم چطور میشه .آخه هر روز میگه نمیرم.با کسی مشکلی نداره.شاید معلمش یکم سخت گیره به خاطر اون باشه نمیدونم که

1
5
10
15
20
25
30
35
40