2777
2789

سلام دوستان

من رو یکی داخل کلاسمون کراش داشتم الان ۲سال ونیمه(دانشجو هستیم). این ترم معلوم شد ایشون هم به من فکر میکردن،و اول به بهانه درسی پیام میداد بعد هروقت تشکر میکرد می گفتم خواهش میکنم برام قلب می فرستاد گذشت و گذشت دیدن داخل اینستا کلی فالوور دختر هست،ویه دختره داخل کلاسمون دقیقا بیو خودش رو با بیو این ست کرده ولی تاحالا ندیدم داخل کلاس باهم حرف بزنن،یا نگاه کنن همو،منو این آقا داخل چت ملی باهم حرف زدیم خنده شوخی کردیم،ولی حضوری همو میبینیم هیچی نمیگویم انگار مثل قبلنا هستیم،بعد با خودم میگم نکنه به اون دختره علاقه داره؟ بعدش میگم اگه علاقه داره پس چرا دنباله منه؟

اون دختر هم مثل خودم دختر درسخون هست وبا پسرا ارتباط نداره،منم همینطوری ام.ولی استادا از من خیلی بیشتر تعریف میکنن.نمیدونم چی کار کنم، دوسش دارم نمیتونم از دستش بدم ولی اگه مطمئن شم ریگی به کفشش داره،پارو دلم میزارم💔😭😭

نقشه های خدا همیشه از خواسته های ما قشنگ تره 🥰🍀

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر داستانت شبیه منه :)

پسره آهنگا و عکساش با من سته :)

یه دختری پروف و بیوش رو با پسره ست میکنه‌

و من نمیدونم رلن‌ یا دختره روش کراشه

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

دیگه وقتی بیو ست دارن نفهمیدی رل هستن؟

دقیقا عین هم ست نکردن که تم استیکرهاشون آبیه مثلا اون فلش گذاشته این پروانه آبی 

نقشه های خدا همیشه از خواسته های ما قشنگ تره 🥰🍀