2777
2789

س لام نظرتون چیه ؟؟ الان ۶ ساله ازدواح کردم یه لیوان آب دستم نداده .حرف حرف اونه .پول کم بهم میده .تازه ازم پولم میخواد...دست به سیاه سفید نمیزنه بی پدر ....کل کاراش میکنم .شرتش وسط خونه بیفته جمع نمیکنه ....مادرش ریده با بچه زاییدنش. چون با ننش زندگی میکنم یه جا .نتونستم درست تربیتش کنم ‌...تازه به تربیت بچه منم گیر میدادن میگفتن بچت بده ما تربیت کنیم .گفتم همونا تربیت کردی بسه .دهن مادرشوهرم بسته شد .

دخترا لطفا همه تون این تاپیک رو گزارش بزنید بترکه 

( یعنی میشه منم از سونو بیام بگن پسره ) 

چقدر بعضی از زنها بی عقلن 

با این حرفاشون همجنس خودشونو تحقیر میکنن 

جنس مخالف رو بالا میبرن بی عقلا 

کسی از فاسد حمایت نمی کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی کند به جز هرزه ها ( داستان روباه دم بریده رو پیشنهاد می کنم سرچ کنید بخونید تا علت حمایت بعضی ها از هرزگی رو متوجه بشید ) 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸بانویی باش که روز قیامت وقتی پیامبر ﷺ تو را دید بفرماید :  ایشان  بانویی هست که سنتم را زنده کرد زمانی که بانوان امتم دچار فساد( بی حجابی ، دوست پسر ، بددهنی ، بداخلاقی  و ... ) شده بودند

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره کاش همون دو سال اول بود بچه ایم در کار نبود

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚
ولی خدایی مادرشوهرم ریده با تربیت کردن بچه هاش .

مادرشوهر منم همینطور 

شوهر منو شدیدا به خودش وابسته کرده به بقیه بچه هاش محل نمیده و باهاشون قهره!!!

و عذابی که من میکشم این وسط

خوشبحال جاریام

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاش ازدواج قرار دادی بود واقعا چیه آدم بره با یکی بسوزه عمر و جوونیش

دوست داشتی تمدید میکردی مثلا😂 خیلی بهتر میشد

..بعضی از نشدن های زندگی تو بذار به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد،به خدا اعتماد کن اون مصیبتی که چهره‌ی واقعی آدمای اطرافت رو برات مشخص میکنه اتفاق بدی نیست ،بلکه هدیه‌ای از طرف خداست برای تو    آیا آنانی که شب گریه می‌کنند، می‌دانند؟الله و فرشتگانش بسیار نگران می‌شوند؟و آنجاست که خداوند می‌فرماید :"یؤتِکُم خَیْراً مِمَّا أُخِذَ مِنْکُمْ"قسم به خودم که برای تو بهتر از چیزی که از دست داده ای نصیبت می‌گردانم«آیه ۷۰ سوره انفال» تو ای که داری اینو میخونی بدون که من خیلییییی دوست دارم برام دعا کن

این چیزا میخونم نا،امید میشم از ازدواج ولی دلم میخواد ازدواج کنم

اگه میشد ویس داد خوب بود .ببین ازدواج بایددددددد بکنی .تا برب سر خونه زندگی خودت .تا ابد که خونه ننه نباید باشی