2777
2789
عنوان

اگ بفهمین شوهرتون قبلن

| مشاهده متن کامل بحث + 1238 بازدید | 81 پست
هنوزم به اون فرد فکر میکنه؟ شما از کجا این چیزا رو متوجه شدی؟

خودم چن بار ازش سوال پرسیدم

نمیدونم فکر میکنه یا ن ولی خودش اصلن حرف اونو نمیزنه یا بحثشو‌پیش نمیکشع مگ اینکه خودم سوال کنم ازش اونم جواب بده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزممم😟😔چراا

اشتباه از خودم بود از خودگذشتی زیاد کردم دلسوزی زیاد کردم

شد وظیفه یا جوابش این بود میخواستی این کارا نکنی 

من باهاش بحث می‌کردم  که راه درست زندگی بهش یاد بدم

ولی اون زده شد و میرفت دنبال کسایی که عاشقانه باهاش حرف میزدن و رفته رفته دروغ گفته و پیچوندن یاد گرفت و این شد زندگی من

که راه برگشت ندارم

هیچکی نیست حمایتم کنه

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سهم ما از این زندگی، چرا عادلانه نیست؟
اگه یکی خرابه دلیل نمیشه همه خراب باشن که

خدا کنه همینطور باشه

یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی   👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 
خودم چن بار ازش سوال پرسیدمنمیدونم فکر میکنه یا ن ولی خودش اصلن حرف اونو نمیزنه یا بحثشو‌پیش نمیکشع ...

خب اشتباه میکنی دگ عزیز من

این چه کاریه آخه

اون بنده خداهم به اون فکر نیست شما یادش ننداز

خودم چن بار ازش سوال پرسیدمنمیدونم فکر میکنه یا ن ولی خودش اصلن حرف اونو نمیزنه یا بحثشو‌پیش نمیکشع ...

خوب عزیز دلم وقتی شما خودت از همسرت میپرسی همسرت یادش میوفته دیگه 

میدونم داشته .. کی نداره ؟

مهم نیست برام گذشته .. مهم اینه از روزی که نامزد کردیم تا الان ده سال میگذره و کوچیکترین چیزی ازش ندیدم و مثل چشاش دوسم داره .

برای سلامتی خانوادم و شادی روح برادرم لطفا صلوات بفرست 🖤منم برات دعا میکنم خدا آمین گوی آرزوهات باشه ..
همین که اینجا هستید کامل همه چیزو روشن میکنه دوست عزیز 🤣

بحثی با شما ندارم 

من سوالی داشتم مساله ایی که تو تاپیکم‌هست خاستم از خانمها بپرسم اومدم پرسیدم (ممنون میشم ج بدید) 

اینجا رو هم خود گوگل تبلیغ میکنه نگفته آقا نیاد.

منم اومدم پرسیدم و دیدم میشه اینجا تجربه دیگران رو...

بله وارد بحث زنانه بیشرفه اونی که بشه ولی بعضیاش..

.

بعدام من که اهل تهرانم شما رو نمیدونم ولی هرز بودن برا آقایون اینجا اصلا کار سختی نیستااا لازم نیست بیایی اینجا و حالا دور از جان ..

من مغازه دارم کافیه شما بیایی یه روز ببینی چه خبره

کافیه بفهمن پسره مجرده و ...

ولی باور کنی یا نکنی انگشتمم‌به دختری نخورده 

کلی هم دوست مثل خودم داشتم 

تهمت درست نیست . همین××

وَ خدایی که بشدت کافیست ...🌱