2777
2789
عنوان

اگ بفهمین شوهرتون قبلن

| مشاهده متن کامل بحث + 1238 بازدید | 81 پست
دختره بهش خیانت کردع بود

گفتم اولش، کسی که راحت بدون تعهد میره بغل کسی بعدا هم راحت میره بغل کسی دیگه چون عادیه براش

یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی   👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای یا شما خیلی روشن فکرین یا من خیلیییی حساس اصن اوق چجوری میگید گذشته ها گذشته وای نمیتونمتون

پس مطمئن باش تا اخر عمرت مجرد میدونی 

چون الان همه مردا رابطه جنسی دارن و داشتن 😐🤣

گذشته که گذشته

الان مهمه 

من الان شوهرم توی چشمام نگاه میکنه و خیانت میکنه 

کاری از دستم برنمیاد

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سهم ما از این زندگی، چرا عادلانه نیست؟
بشنو وباور نکن نمیدونم چی بگم من کلا به مردها اعتماد ندارم چون مرد واقعی دور وبرم نبوده

🥴🥴نمیدونم چی بگم یبار با اکانت فیک خاستم مچشو بگیرم ک فهمیدم اون طرف بش خیانت کردع بدجورم

پس مطمئن باش تا اخر عمرت مجرد میدونی چون الان همه مردا رابطه جنسی دارن و داشتن 😐🤣

×× خدا شاهده که اینجور نیست . تهمت نزنین ××

ذهنیت این بنده خدارم خراب نکنین

وَ خدایی که بشدت کافیست ...🌱

اها بعد شما ازش تست گرفتی دیگه که مطمعن باشی رابطه نداشنه؟

هم من سنم کم بوده هم اون موقعی ک دوست شدیم و میگف من اصلا کسی نظرمو جلب نمیکرد هرکار میکردم کسیو خوشم نمیومد یدونه تو بودی ک اومدم جلو و من واقعا ادمارو میشناسم کی راس میگه کی دروغ واقعاااا

Ты не можешь изменить мое мнение⚒️