2777
2789
عنوان

✨❤️💋معرفی کهن الگوی آفرودیت 💋❤️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 1439 بازدید | 232 پست
حدیث میر امینی اصلا دختر لوندی نیستشر و شیطونه زیادم ناز و دلبر نیستحدیث میرامینی بیشتر به ارتمیس می ...

نه حدیث بیچاره انقدرا هم زمخت نیست .

شاید پرسفون باشه .

یه بیس خیلی کم آفرودیت داشته باشه ولی شیلا خداداد صددرصد آفرودیته.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه حدیث بیچاره انقدرا هم زمخت نیست .شاید پرسفون باشه .یه بیس خیلی کم آفرودیت داشته باشه ولی شیلا خدا ...

شیلا ک بله کاملا مشخصه افرودیته

ولی حدیث خیلی شر و شیطونه

مگ پرسفون ها شر و شیطون و شلوغن؟؟

من خودم زیاد پر سر و صدا و شلوغم، کدام تایپم بالاعه؟؟؟؟

😘Thanks GOD 
شیلا ک بله کاملا مشخصه افرودیتهولی حدیث خیلی شر و شیطونهمگ پرسفون ها شر و شیطون و شلوغن؟؟من خودم زیا ...

پرسفونه ها اگه برونگرا باشن بله دخترای شاد و سرزنده ای هستن ولی حدیث یه نیمچه آفرودیتم داره .نمی‌دونم شایدم تمایل داره آفرودیت باشه .ازش بعید نیست ولی امکان داره مژده لواسانی ترکیب آفرودیت و آتنا باشه.

پرسفونه ها اگه برونگرا باشن بله دخترای شاد و سرزنده ای هستن ولی حدیث یه نیمچه آفرودیتم داره .نمی‌دون ...

مژده وکیله، کلی کتاب نوشته، پدرش ی وکیل سرشناسه

اطلاعات حقوقی بسیاااار بالایی داره، تابلوعه که اتناست شاید ی کم افرودیت هم داره

😘Thanks GOD 
مژده وکیله، کلی کتاب نوشته، پدرش ی وکیل سرشناسهاطلاعات حقوقی بسیاااار بالایی داره، تابلوعه که اتناست ...

درسته اونم اگه داره به خاطر متعادل کردن آتناشه چون آتنا بدون آفرودیت و هرا یه زن بی احساس هست که مژده اینجوری نیست و کاملا احساساتیه .کلا شخصیتش سم نیست و متعادله.

منم خودم آفرودیتم ولی آتناهم دارم و وجه تشابه زیادی با مژده دارم که یکیش فوبیای گربه است.