2777
2789
عنوان

آقایون واقعا زنی که خرج نداره ارج نداره براتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1314 بازدید | 93 پست
هودت چی‌فک میکنی؟؟؟تو از طلایی که میلیونها پولشو دادی با یه انگشتر بدل که ارزون خریدی یک جور برخورد ...

این مقایسه درست نیست.....آدم اگه طرفش درست نباشه،هر چقدر خرج هم کرده باشه نباید بمونه بنظرم...البته اگه سلامت روانش براش مهم باشه

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

این مقایسه درست نیست.....آدم اگه طرفش درست نباشه،هر چقدر خرج هم کرده باشه نباید بمونه بنظرم...البته ...

چه ربطی داره

مرد برای زنی که درسته خرج می کنه 

زن زرنگ و عاقل 

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این مقایسه درست نیست.....آدم اگه طرفش درست نباشه،هر چقدر خرج هم کرده باشه نباید بمونه بنظرم...البته ...

آره دقیقا یکی مثل خانواده شوهر من که اگه زن اخلاقش خوب نباشه میلیاردی هم هزینه کنن براش نگه نمیدارنش

اون نگاه ابزاری که بعضی ازش می‌نالند؛ این جا جاشه...

آدم برای ابزار و اشیائه که وقتی خرج کنه در نظرش ارزشمندتر می‌شن...

ماشین رو رینگ می‌اندازی، سیستم صوتی‌اش رو عوض می‌کنی، کارکردش بهتر می‌شه و حس بهتری بهت می‌ده!

روابط انسانی طور دیگریه‌...

مشخصه برای یک انسان فهمیده کسی که تو تنگناهای زندگی همراهشه، کسی از چیزی که حق داره طلب کنه هم می‌گذره و قناعت می‌کنه تا راهت هموار بشه؛ مورد ستایش‌ه و کسی که با پرتوقعی و زیاده‌خواهی به زحمتت بندازه و آسایشت رو بگیره مورد نکوهش!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 

زنی که خواسته های معقولی داشته باشه خوبه. از طرفی قدردان باشه و به مرد این حسو نده که فقط به خاطر پول اومده. کم و زیادش مهم نیست فقط با ملاحظه باشه، یعنی اگه بدونه دستش خالیه درکش کنه. کم و زیادش مهم نیس. مردها برا زنی که دوستش دارن، خسیس نیستن

🔪کاربر مرد؛ علاقمند به مطالعات زنان 🥄آیا زنان را می توان شناخت؟ 🍴در هزار توی ذهن زنان چه می گذرد؟ 🍽 من ناظر بدون قضاوت جامعه زنان نی نی سایتم تا پلی بزنم بین مطالعات نظری دانشگاهی و مشاهدات عینی ام در این جامعه مجازی

چه ربطی دارهمرد برای زنی که درسته خرج می کنه زن زرنگ و عاقل

زنی که درسته رو که معلومه احمقانه اس که ازش بگذری...

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

هودت چی‌فک میکنی؟؟؟تو از طلایی که میلیونها پولشو دادی با یه انگشتر بدل که ارزون خریدی یک جور برخورد ...

درسته سخت بدست اومدن از هر نظر مثلا دیر رابطه داشتن 

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑

چقدر مثالت قشنگ بود😭😭😭منی که با نداریش ساختم همیشه الآنم می‌خوایم طلاق بگیریم زنی که خرج ندارع واقعا ارج ندارن 

الان زنی که انگشتر بدل خواسته مگه با جنس انگشترش تعریف میشه!!!!!

هیچ مردی به زن گدا گشنه که چشماش فقط خاک گور پر مکنه علاقه نداره مگه چقدر بدبخت ذلیل باشه