2777
2789

من چند سال پیش دچار زگیل تناسلی شدم ولی چون اطلاع آنچنانی نداشتم پی درمان نرفتم و با سرکه سیب از بین رفتن . 

دو بار پاپ اسمیر عادی دادم ک نرمال بود فقط التهاب شدید داشتم . چندوقته خیلی نگران این موضوع بودم ک پی درمان نرفتم هی میترسیدم و عقب مینداختم  . دیروز رفتم متخصص زنان گفت لازم به پاپسمیرhpvنداری  یهو کولپوسکوپی میکنم. من حتی نمیدم چ تیپ hpvدارم...دیگه دکتر  کولپوسکوپی و بیوپسی دو تا نمونه برداشت  گفت حتما جواب نمونه رو برام بیار منم گفتم خانم دکتر چطور بود چیزی دیدن گفت ظاهرا خوبی ولی حتما جواب نمونه برداری رو  برام بیار  . یه حس بهم میگه یچیزی هست دکتر ایجور گفت ک دلم خالی نشه توروخدا شما بگید بوده کسی ک پی درمان نرفته باشه و الان سالم باشه ؟ ۳۱ سالمه  خیلی دلهره دارم معده درد شدید گرفتم شبا ده باز خواب میپرم  😔 هنوز بچه ندارم  خیلی میترسم ازین موضوع

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بد به دلت راه نده اتفاقا دکترا یه چیز کوچیک گنده میکنن ته دل آدمو خالی میکنن حتما اینجوری گفته پگیر ...

نمیدونم شوهرمم همینو میگه خودمو دادم دست خدا برام دعا کن عزیزم چیزیم نباشه

چرا تو دل خودت شک میندازی 😅شاید هیچی نیس اصلا از کجا میدونی زیگیل بوده؟ از کجا گرفتی اصلا؟ 

منم توهم زیگیل داشتم ی مدت چقدر بد بود زندگی نداشتم دیگ 😅

در عجیب ترین جای تاریخ ایستاده ایم ‌‌؛ کاش کسی ما را بنویسد....

سلام عزیزم نگران نباش منم ۱۳سال پیش بعداز ازدواج مبتلا شدم بامحلول ازبین رفت شوهرم فریزکرداصلا نمیدونیم چه نوعی هست هرسال پاپ اسمیرمیدم خداروشکرمشکلی نبود دکترچکاپ انجام میده وتاجواب نیادجواب درست نمیدن نگران نباش چیزی نیست چون خداروشکرعلائم نگران کننده ای نداری

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔
سلام عزیزم نگران نباش منم ۱۳سال پیش بعداز ازدواج مبتلا شدم بامحلول ازبین رفت شوهرم فریزکرداصلا نمیدو ...

را ابتلا بهش چطوره ؟

شما از چ طریقی گرفتید؟

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد  
چرا تو دل خودت شک میندازی 😅شاید هیچی نیس اصلا از کجا میدونی زیگیل بوده؟ از کجا گرفتی اصلا؟ منم توهم ...

ن مطمئنم زگیل بود از کجا گرفتمو نمیدونم   چون از خودمو همسرم  مطمینم ....ده تا دونه زدم بعد با آینه دیدم سرچ کردم دیدم زگیله  . ولی اهمیت ندادم . الان چند ساله ازون موضوع میگذره همش ته دلم خالی میشد بهش فک میکردم . ولی دیگه گفتم برم پی درمان اگه چیزیم باشه بفهمم . ۳ ساله پیگیر بچه دار شدنم نمیشه گفتم نکنه برا این موضوع باشه . دلهری بچه دار شدنو . جواب بیوپسیو همه چی اعصاب برام نزاشته😔

سلام عزیزم نگران نباش منم ۱۳سال پیش بعداز ازدواج مبتلا شدم بامحلول ازبین رفت شوهرم فریزکرداصلا نمیدو ...

ممنون عزیزم از دلگرمیت. بعد چند وقت رفتین پی درمان خداروشکر ک خوبین . ن فقط عفونتهای مکرر داشتم همین 

البته اگه دوست ندارید جواب ندید

فقط خواستم بدونم به اون ترسناکی که در موردش حرف میزنن هست؟

یا غیر از رابطه‌ی حفاظت نشده از راه دیگه منتقل میشه؟

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد  

بعدش،راحت بچه دار شدین چون من مشکل بچه دار شدنم دارم اخه ؟