2777
2789
عنوان

کسی بوده بچه اش را ببره کاردرمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 31 پست

تو اقوام ما تا ۲سالگی هم شده که راه برن نگران نباش با چندماه دیرتر راه افتادن اتفاقی نمی افته  حالا دختر من بلده راه بره ولی دوست  نداره راه بره مثلا ۱دقیقه میره میشینه سریع   به نظرتون چرا اینجوریه

بستگی به بچه دارهاما خیلی از طیف‌ها رفتن و بهتر شدن مثل تاخیر حرکتی

ببخشید عزیزم یه سوال بپرسم، من تو خونه هم خیلی باهاش کار میکنم ولی مستقل راه نمیره سریع میشینه چهاردست و پا میره.

کارهای دیگه انجام میدن اونجا که ما بلد نیستیم؟

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه تا یک سالگی باید بتونه راه بره اگه نره حتما باید پیگیری کنن چون احتمال داره مشکلی داشته باشه

ببخشید عزیزم یه سوال بپرسم، من تو خونه هم خیلی باهاش کار میکنم ولی مستقل راه نمیره سریع میشینه چهاردست و پا میره.

کارهای دیگه انجام میدن اونجا که ما بلد نیستیم؟

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 
تو اقوام ما تا ۲سالگی هم شده که راه برن نگران نباش با چندماه دیرتر راه افتادن اتفاقی نمی افته حالا ...

شاید ضعیفه پاهاش خسته میشه.

ببر دکتر داروهای تقویتی میده

ببخشید عزیزم یه سوال بپرسم، من تو خونه هم خیلی باهاش کار میکنم ولی مستقل راه نمیره سریع میشینه چهارد ...

بله تمرینات خیلی بیشتری میدن

البته بستگی به مرکزش داره و دلسوزی کاردرمان 

شما شاید اول متوجه تغییرات نشید اما به مرور بهتر میشه

معجزه کن صبر مرا 
ببخشید عزیزم یه سوال بپرسم، من تو خونه هم خیلی باهاش کار میکنم ولی مستقل راه نمیره سریع میشینه چهارد ...

بله اونجا خیلی کارای حرفه ای تر انجام میدن که باعث میشه زودتر راه بیافته حتما ببرش

کاربر گرامی پست شما غیراخلاقی می باشد👹👹
استارتر بچه اولت کی راه افتاد

پسر اولم یازده ماهگی راه افتاد.

این خیلی کارهاش رو دیر انجام میده ولی هوشش خیلی زیاده

سلام عزیزم تا دیر نشده پیگیر باش دختر منم همین مشکل رو داشت و من تا دوسالگی مثل الان شما میترسیدم ببرمش کاردرمانی واین شد که تو گفتارم تاخیر داره و الان چهار ساله درگیر گفتاروکاردرمانی هستم از نظر ذهنی و مغذی سالم سالمن ولی مشکل راه رفتن و گفتار دارن 

سلام عزیزم تا دیر نشده پیگیر باش دختر منم همین مشکل رو داشت و من تا دوسالگی مثل الان شما میترسیدم بب ...

چهار ساله کاردرمانی می‌برید عزیزم؟

یعنی راه رفتنش هنوز اوکی نشده؟

چهار ساله کاردرمانی می‌برید عزیزم؟یعنی راه رفتنش هنوز اوکی نشده؟

بله عزیزم چهار ساله مدام میبرم راه رفتن آره خیلی خوب شده بدن کمک راه میره بازی میکنه حتی دویدنش اوکی شده قبل ی قدم بدون کمک راه نمی‌رفت ولی الان نه دیگه خودش همه کارش رو انجام میده

الان دیگه از هر روز شد هفته ای دوجلسه .شرمنده اجی گفتار بچه شما چطوره

حرف در حد چند کلمه بابا ماما پووو یعنی توپ

جیش اَلو بای 

الان دیگه از هر روز شد هفته ای دوجلسه .شرمنده اجی گفتار بچه شما چطوره

عزیز دلم نگفتن علتش چیه؟ اگر زودتر میبردید بهتر بود؟