2777
2789
ببین اینکه خیلی احساسی بودی و با داد زدن دوستت یا صدای اهنگ تو سرویس این موضوعات درس گذاشتی کنار مقص ...

اونا دوست نبودن که هیچ از صد تا دشمن بدتر بودن پس چرا تا قبل اونا همیشه معدل ۲۰ و شاگرد اول بودم ‌من واگذارشون کردم به خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونا دوست نبودن که هیچ از صد تا دشمن بدتر بودن پس چرا تا قبل اونا همیشه معدل ۲۰ و شاگرد اول بودم ‌من ...

گفتم چون روحیه حساس و شکننده داری  پزشک هم میشدی چندتا از این افراد میومدن سر راهت که قطعا تو دانشگاه پره 

انصراف میدادی 

پس عمده مشکل خودتی عزیزم رو خودت کار کن بعد قدم بردار 

با شخصیت قوی حتما موفق میشی ولی با این افکار نهههه

منم تقریبا وضعیتم همین بود و از چند جهت دچار مشکل شدم ، من درصدام بالا بود ‌ومشاور می‌گفت پزشکی میارم ولی دوسال کنکور دادم و هر دو سال چیزی کاملا متفاوت با سطح من بود 

ولی نمیدونستم بشینمو و افسرده بشم رفت آزاد روانشناسی و به شدت راضیم استادای خیلی خوبیم دارم 

اگر قرار باشه فقط تقصیر دیگران بندازم و خودمو وقف حرف بقیه کنم که تا آخر عمرم نمیتونم زندگی کنم ، خب معلومه مردم همیشه حرف برای زدن زیاد دارن 

به نظرم باید از یه جایی شروع کرد بلاخره که خدام کمک کنه ، چون صرفا فکر می‌کنی باید پزشک می‌شدی و نشدی دلیل قانع کننده ای نیست اصلا شاید راه تو چیز دیگه ای باشه .

حرف مردم همیشه و همه جا هست بخوای یا نخوای ، الان عمه و فامیل خودت پس فردا شوهرت پس فردا دوستات اینجوری که نمی سه قرار باشه اهمیت بدی نمی تونی زندگی کنی 

اینکه الان بگی من درسخون بودم و نمونه دولتی بودم و فلان بودم و بیسار بودم واقعا مشکلی رو حل نمیکنه،ببخشد اما واقعیت اینه که اکثرا تو‌اون دوران تو‌همین سطح هستن و همین فکرو راجب خودشون میکنن مهم‌اینه که شما دقیقا اونجایی که باید همه چی رو ول کردی و خب این نشون میده آدم بی اداره ای هستی،بنظر منم این حرفای فامیل از روی دلسوزیه با توجه به اینکه میبیننن چندین سال بی هدف فقط داری سالها رو سپری میکنی و از طرفی انگار انتتقاد پذیرم نیستی

دانشگاه ازاد جای من نیست تو چند تا تاپیک قبلم تعریف کردن که اگه ادمایی نبودن من پزشکی میاوووردم من د ...

خب پس بشین سفت و سخت بخون به بقیه هم فکر نکن کار خودتو بکن ، یه روزی تمام افتخار همین عمه میشه اینکه عمه توعه

مردم تورو بدبخت کردن درست تو خودتم به بدبختی ادامه میدی چرا

۲۵ سالته طرف چهل سالگی درس شروع میکنه

توخودت برای خودت تصمیم نگیری دیگران برات تصمیم میگیرن

کاراتو بکن کسی نفهمه درسی کاری ان لاین شاپی کار در منزلی

مگه همه باید دزس بخونن و شوهر کنن

هم خر میخوای هم خرما رو 

اینهمه ادم میرن دانشگاه ازاد اصا این هیچی خو دانشگاه ازاد نرفتی میشستی کنکور میدادی دانشگاه دولتی غیرانتفاعی پیام نوری چیزی میرفتی 

اصا دانشگاه نرفتی میرفتی دنبال حرفه ای چیزی نشستی تو خونه غصه میخوری ک یک زمانی یک سری ادم دبیرستانتو خراب کردن خو بعدش ک دست خودت بود بعدش رو خودت میساختی