2777
2789
گفتم خفه نمیشن مادرم هزار بار بهشون گفت تازه درمورد مادرم میگن که زرنگ نیست منو رد کنه یا شوهر بده

نادیده بگیر دیگه چه زنگ بزنن چه مهمونت باشن 

میتونی مهارت هنری که بهش علاقه یاد بگیری خودتو سرگرم کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب کنکور بده

انقدر از شروع کردن میترسم که این چند سالی هیچوقت نتونستم شروع کنم همش میگم چون من همه درسارو یادم رفته و چند سال دور هستم دیگه غیرممکنه همش یاد دبیرستان و ادم هایی که این کارو با من کردن میفتم   نمیتونم شروع کنم

یعنی برای کنکور تجربی بخونم؟

اره دیگه 

اگر در توانت هست از همین الان یا علی کن 

من جهیزیه ام 💁                                                          ای ببخشید اشتباه شد منظورم این بود که من در حال خرید جهیزیه ام 🥺😍.                                                        لطفا کوچیک ترین نکته در مورد خرید جهیزیه ،مارک وسایل رنگ وسایل یا هر چیزی که می دونید اما فک میکنید بی ارزش هست به من بگید اخه کسی رو ندارم که نظر بده و راهنمایی ام کنه 😔                                                                      در حال حاضر دارم در مورد خرید خرد کن برقی و چرخ خیاطی اطلاعات جمع میکنم هر اطلاعاتی داشتید لطفاً بهم بگید               ممنون دوستای گلم 💐
انقدر از شروع کردن میترسم که این چند سالی هیچوقت نتونستم شروع کنم همش میگم چون من همه درسارو یادم رف ...

دیگه عزیزم 

پزشکی اوردن به‌ همین اسونی هم نیست 

همون جوری که جایگاه خوبی داره 

حقوق خوبی داره 

بنابراین درس خوندن و زحمت خوبی هم میخواد

من مثل شما بودم 

عاشق پزشکی اما بنا به دلایلی نمی تونستم زمان کنکور درس بخونم 

بنابراین چون حرف بقیه رو گوش نکنم و چرت پرت نگن 

رفتم دانشگاه ازاد یه رشته خوب بدون کنکور خوندم 

خوب الان شاید پزشک نشدم 

اما حداقل مدرکم رو دارم 

و هر زمان که امادگی روحی داشته باشم شروع میکنم برای دکتری❤️

من جهیزیه ام 💁                                                          ای ببخشید اشتباه شد منظورم این بود که من در حال خرید جهیزیه ام 🥺😍.                                                        لطفا کوچیک ترین نکته در مورد خرید جهیزیه ،مارک وسایل رنگ وسایل یا هر چیزی که می دونید اما فک میکنید بی ارزش هست به من بگید اخه کسی رو ندارم که نظر بده و راهنمایی ام کنه 😔                                                                      در حال حاضر دارم در مورد خرید خرد کن برقی و چرخ خیاطی اطلاعات جمع میکنم هر اطلاعاتی داشتید لطفاً بهم بگید               ممنون دوستای گلم 💐
دانشگاه ازاد جای من نیست تو چند تا تاپیک قبلم تعریف کردن که اگه ادمایی نبودن من پزشکی میاوووردم من د ...

یه حرفه ای رو شروع کن یاد زن دایی سمم افتادم اصرار داشت منو به خواستگارم که مشکل داشت بدن چرا چون خودش پسر داشت فکر میکرد منتظر پسرشم😂😂😂😂😂وای یادم اومد بسپارشون به خدا 

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است

دیگه عزیزم پزشکی اوردن به‌ همین اسونی هم نیست همون جوری که جایگاه خوبی داره حقوق خوبی داره بنابراین ...

لطفا شما هم مثل عمه هام حرف نزنید من برم دانشگاه ازاد حالم‌ بد میشه

عزیزم من جام دانشگاه ازاد نیست ب م اونجا حالم بد میشه شما که قضیه زندگی منو نمیدونید این چند سال هرد ...

وای چه ربطی داره

وقتی نشده الان میخوای به قول خودت همش فکر نکرده هات باشی و قدم از قدم برنداری

شاید مصلحت نبوده بخوای دانشگاه بیاری بری شهر دیگ 

یا هزار تا چیز دیگه

اگ درس خوندن دوست نداری باز قضیه اش فرق داره

برا خودت برنامه بچین 

اونارم حساس نشو روشون

ببین اینکه خیلی احساسی بودی و با داد زدن دوستت یا صدای اهنگ تو سرویس این موضوعات درس گذاشتی کنار مقصر خودتی 

اونا میخواستن تو رو با پسرا اشنا کنن تا شما نمیخواستی که نمیتونستن 

عذر میخوام ولی شخصیتت رو اول قوی کن بعد ادامه بده 

اینایی که تو تاپیکهات خوندم فقط موضوعات جزیی که برای همه ممکن پیش بیاد شما ازش غول ساختی 

این بت بشکن خودت رو قوی کن و ادامه بده 

اگه با این حس میخوای شروع کنی و همینطور شکننده باشی همین تو خونه بشینی بهتره