2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من عذرمیخوام اگه حسم براتون درست درنیامده 

من قبلا خیلی حسم قوی بود حتی رنگ لباس طرف رو هم میفهمیدم بعضیا می‌شناسن منو و حرفام درست بوده براشون

سپاس یزدان دختری ایرانی ام/از نژاد و تیره ساسانی ام/به کوروش به ارش به جمشید قسم/به نقش و نگار تخت جمشید قسم/یگانه پرستم اهورایی ام/زِ بد گونه های جهان عاری ام/به کردار و پندار نیکو منم/شاه ایران دختر کوروش منم🌿💐
قربونت ان شاءالله اون چیزی ک صلاحته رقم بخوره 🥲🤍

ممنونم عزیزم همچنین

سپاس یزدان دختری ایرانی ام/از نژاد و تیره ساسانی ام/به کوروش به ارش به جمشید قسم/به نقش و نگار تخت جمشید قسم/یگانه پرستم اهورایی ام/زِ بد گونه های جهان عاری ام/به کردار و پندار نیکو منم/شاه ایران دختر کوروش منم🌿💐
بنطرت من کی باردارمیشم؟ کدوم ماه احتمالش بیشتره؟ تا اخر سال احتمالش چقدره؟

یا دوماه دیگه یا چهارماه دیگه اگ تا آخر سال نشدی حسم می‌ره سمت اردیبهشت 

• کاربری دست سه نفره ( علت تفاوت موضوع تاپیک ها ) 

من عذرمیخوام اگه حسم براتون درست درنیامده من قبلا خیلی حسم قوی بود حتی رنگ لباس طرف رو هم میفهمیدم ب ...

عزیزم دوست اکسم امشب بهم توی واتساپ زنگ زده بنظرتون کارم داره ؟ خیلی استرس دارم بخوان اذیتم کنن 

اشتی میکنیاره داره اما نه زیادد

قربونت عزیزم ازدواج داریم؟بهم فکرمیکنه؟کی آشتی میکنیم ببخشید زیاد شد