2777
2789
این که اصلا خوب نیست خودت میری سرکار؟ این مردا قلق دارن نزار از. الان حرمتاتون بشکنه با زبون خوش و ب ...

نمیزاره برم سرکار از اول نمیزاشت میگه ۵ ساله دارم کار میکنم چند روز ب خدم استراحت دادم همتون غر میزنید منم میگم خب برو پشت ماشین بار داری اون بفروش اصلا بیا دوتایی بریم مسافرت اصلا انگار افسردگی داره درون گرا نفهم اه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیزاره برم سرکار از اول نمیزاشت میگه ۵ ساله دارم کار میکنم چند روز ب خدم استراحت دادم همتون غر میزن ...

خوبه خراب نمیشه حالا

از شب یلدا تا حالا

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
چرا جدا نمیشی؟

نمی‌دونم تصمیم میگیرم بعد ۱ ساعت پشیمون میشم تو نامزدی چندین بار تصمیم گرفتم اما انگار آسمون دهن وا کرده این افتاده باشه زمین انگار ب خدم قبولوندم ک فقط می‌تونستم یه بار انتخاب کنم و تمام ورقم سوخته !!

کار داره بهترین کار ماشین داره فقط این چند روز سست شده بازار اینم سست شده

ببین پدرشو دربیار پدر بزرگ من دقیقا همینطور بود ده روز کار می‌کرد دوماه می‌خوابید همش میگفت هنوز نون و آب تموم نشده که کار کنم آخرش ۴۰ سالگی مرد و مادربزرگم موند با ۴ تا بچه مستاجری چک های طلبکار

خیالت راحت آدم تنبل و بیخیال عوض نمیشه.شوهر خواهر من عاشق خواهرمه اما تنبله.تفریحی کار می‌کنه.ابجیم و بچه هاش همیشه خدا محتاج دست بقیه ان.اینجور آدما خیلی کم پیش میاد عوض شن

هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم  اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی  
تو رو خدا فعلا بچه نیاری

ن بابا بچه بیارم چیکار زجر بکشه می‌دونی از چی می‌سوزم خدم عذابی نبود ک تو بچگی نکشم فقط از خدا میخاستم یه آدم خوب سر راهم قرار بده حداقل بچگی تباه شد زندگی خوبی داشته باشم اینم از آینده نمی‌دونم واقعا عدالت خدا کجاست پس 

طبقه بالا الان بهتر شده همسرتون

اگر بهتر نمیشد که طلاق میگرفتم! هی میرفتم خونه بابام،یه مدت خوب میشد بعد دوباره برمیگشت سره پله اول! دیگه دفعه آخر که رفتم، وقتی داشتم برمیگشتم مطمئنش کردم این دفعه آخره که دارم برمیگردم! واقعا هم دفعه آخر بود، چون نمیخوام مضحکه بقیه بشم! البته شوهر من اعتیاد هم داره و قطعا اون شدیدا روش اثر گذاشته! شوهره من تنبل نبوده ظاهرا،اعتیاد این بلارو سرش آورده! 

نباید بذاری بهش خوش بگذره

عروس داییه من پسر داییمو از یه آدم تنبله بیکار تبدیل کرد به یکی از بازاری های تهران!

ببین شوهرت با چی تحریک میشه! آدما با هم فرق دارن

من تا روزی که شوهرم ترک نکنه نمیتونم مطمئن شم که به سرکار رفتنش میشه اعتماد کرد یا نه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

نمی‌دونم تصمیم میگیرم بعد ۱ ساعت پشیمون میشم تو نامزدی چندین بار تصمیم گرفتم اما انگار آسمون دهن وا ...

اگه قدیم بود بازم خیلی از مردها اینجوری بودن و عادی بود.الان مرداد خیلیاشون دو تا شغل دارن بازم نمیرسن زن و بچه رو تامین کنن

هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم  اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی