2777
2789

الکی و بیخود اعصاب آدمو بهم میریزه

آخه زن این ادااصولا چیه سردودونه سیب زمینی و کتلت

حالا خودشم گفته بود درست کن

به شدت عصبیم

نگو😔😔

دختری زیر دست نا مادری ام،  دختری دلشکسته . دختری تنها که پشتیبان برادر کودکشه🥺 دختری که شبها گریه های برادرشو میبینه بالای سر قاب عکس مادرش ولی هیچکاری جز هق هق نمیتونه انجام بده😭 دختری هستم که توی اوج جوانی مادرم پرکشید و تنهام گذاشت😭دختری هستم که هیچکس درکش نمکینه وحتی پدرش تنهاش گذاشته😭 برای شادی روح مادرم صلوات

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من زیر دست یه نامادری دارم بزرگ میشم کاش مادرم بود😭😭

دختری زیر دست نا مادری ام،  دختری دلشکسته . دختری تنها که پشتیبان برادر کودکشه🥺 دختری که شبها گریه های برادرشو میبینه بالای سر قاب عکس مادرش ولی هیچکاری جز هق هق نمیتونه انجام بده😭 دختری هستم که توی اوج جوانی مادرم پرکشید و تنهام گذاشت😭دختری هستم که هیچکس درکش نمکینه وحتی پدرش تنهاش گذاشته😭 برای شادی روح مادرم صلوات

خدا همه مامان باباهارو حفظ کنه

ولی سلامت روانِ بچشون رو کی حفظ میکنه

@zhestinogallery این لطفو در حقم میکنید و از آنلاین شاپ نوپام حمایت میکنید؟  هزینه تبلیغات نمیتونم بدم @zhestinogallery  در تلگرام و روبیکا و اینستا