2777
2789

من شدیدا عاشق آشپزی هستم، خیلی دوس دارم سرآشپز در شاخه بین الملل بشم! ولی بخاطر نبودن بعضی شرایطا شوهرم نمیذاره برم کلاساشو شرکت کنم و مدرکو بگیرم(درمورد شرایطا نپرسین چون موضوع رو منحرف میکنه)

ولی با کلاسای آرایشگری مخالفتی نداره! به نظرتون برم برای آرایشگری یا صبر کنم شرایطم برای سرآشپزی فراهم بشه؟

دلم میخواد یه چیزی بلد باشم که بدونم بعدا میتونم روی درآمدش حساب کنم! آرایشگری رو چندان دوس ندارم ولی به آشپزی خیلی علاقه دارم

به نظر شما درست ترین کار چیه؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اشپزی سعی کن فعلا بیکارنمون ازاین دوره های انلاین شرکت کن باچندنفرباتجربه اشناشو تاشرایط جوربشه

دوره های آنلاین مثل کلاسای حضوری خوبه؟ چجوری بفهمم کارم خوب بوده وقتی غذاها تست نمیشن؟

خانما کاره درست درحال حاضر چیه به نظرتون؟

نمیدونم، ولی من اشپزیم عالیه ولی خب راه درامدی که ندارم 

همه ما آدما میدونیم که یه روز میمیریم ، غیره اینه؟؟!! پس چرا بدی وپلیدی دنیارو غرق کرده

ارایشگری الان زده رودست دکترا عزیزم مگ دیونه ای برو ارایشگری خداتومن کارمیکنی

آخه ریسکیه! باید کارت خیلی خوب باشه! آشپزی یه حسن دیگش برای من اینه که میدونم دستپختم خیلی خوبه! چه غذاهای ایرانیم چه فرنگیم و چه دسر و شیرینیم خیلی خوب میشن

آرایشگری رو فقط به میکاپش تمایل دارم، از بقیه شاخه هاش اصلا خوشم نمیاد

به نظرت راهی هست بتونم بفهمم میکاپ کاره خوبی هستم یا نه؟

دوره های آنلاین مثل کلاسای حضوری خوبه؟ چجوری بفهمم کارم خوب بوده وقتی غذاها تست نمیشن؟

ببین اسی برنامه سراشپز پاپیون هست نصب کن اونجا چندکاربرحرفه ای هست دیدم که کلاس انلاین میزارن باهزینه های کم 

گاهی انسانم آرزوست
آرایشگری یه رشته ای که بسته به هنر و استعداد و علاقه دارهاگه علاقه نداری اصلا نرو چون ممکنه شکست بخو ...

ترس خودم هم همینه! کلی پول خرج کنم آخرش نه علاقه داشته باشم نه کارم خوب باشه

لااقل میدونم آشپزیم خوبه!

برای من قابل مقایسه نیستن، اگر از جور شدنه شرایطه سرآشپزی مطمئن بودم به آرایشگری حتی فکر هم نمیکردم