2777
2789

هرکس خوند لایکم کنه دعاش کنم انشالله هرمشکلی داره تا اخر امسال حل بشه

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

@fati_svh   عزیزم اونجا داشتم اذیت میشدم تاپیکو بستم ممنون ببخشید اگه ناراحت شدی. بعضی شبا حالم خیلی بدتر میشه مثل امشب بعضی شبا بهترم

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔
@fati_svh عزیزم اونجا داشتم اذیت میشدم تاپیکو بستم ممنون ببخشید اگه ناراحت شدی. بعضی شبا حالم خیلی ...

خوب کردی بستی نبابا این چه حرفیه خواهش میکنم 

فقط امیدوارم خدا صبرت بده و به آرامش برسی هرچند میدونم خیلی برات سخته ولی توکلت بخدا باشه 

خوب کردی بستی نبابا این چه حرفیه خواهش میکنم فقط امیدوارم خدا صبرت بده و به آرامش برسی هرچند میدونم ...

♥️♥️

شاید یه روزی خوب شدم