2777
2789

ی کار دانشجویی سبک با حقوق یک و نیم دوتومن اینا میرفتین!؟من خیلی میترسن چالشام زیاد شه نمیدونم چیکار کنم با همین پول بسازم یا برم دنبالش

دانشجوی پزشکی 🩺

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چقدر سبک؟؟ بنظرم این رقم ارزش کار کردن نداره ولی تو باز باید با شرایط خودت بسنجی

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                    بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

مآهی دو سه ساعت بیرون از خونه ام نیست .تو خونس

خب بنظرم خوبه در این حد 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                    بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

۳ تومن خیلی کمه البته نمی دونم خرجت چه جوریه

والا من نمیدونم ی دانشجو های دیگه چقد پول تو جیبی میگیرن من شهر خودمم غذامم با خانواده پول اسنپم نمیدم انقد میدن بم بیشترم نمیدن والا

دانشجوی پزشکی 🩺