2777
2789

داییمو میگم باشوهرم معامله کردن یعنی ما ازش زمین خریدیم تو محدوده بزرگ که داییم جزو بزرگ مالکا هست حالا جایی که گفته برا ما خورده به خرابی اما طبق شماره قطعه میخوره به حاشیه الان ما میگیم طبق قطعه باید بدی اون میگ نه همون جای خرابی به نقشه قدیم من به شما فروختم درصورتی که وقتی اومد قطعه رو مشخص کنه اصلا صحبتی از نقشه و عوض شدنش نبود و دائم ادعا میکرد ک من یجای خوب بهتون میدم ک بشه بسازین واینا ..امشبم خونه مادربزرگم دیدمش بحث کرد بامن گفت به شوهرت بگو لجبازی کنه ۵۰ م میدم ادم اجیر میکنم باماشینش .....

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم

اون که میدونم حرف مفت زد چون قانونا حق باماست طبق قلنامه ک داریم داغ کرده ..اما میترسم هنوز باشوهرم رودررو نشدن میترسم خون بپا بشه ....خدانگذره ازشون چندتا بزرگ مالک حروم خور جمع شدن هی قطعه هارو جابجا میکنن جاهایی ک خرابی میشه میدن به ما هایی ک باپول فروش طلا کارگری این زمین هارو خریدیم

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من از بیگانگان هرگز ننالم

هههی چی بگم از استرس خوابم نمیبره ..امشب به شوهرم گفتم بیخیالش شو 

.شوهرمم گفت نه عمرا 

هههی چی بگم از استرس خوابم نمیبره ..امشب به شوهرم گفتم بیخیالش شو .شوهرمم گفت نه عمرا

نترس مگه با ۵۰ میلیونم آدم میکشن ولی آدم هر ضربه ای میخوره از نزدیکاش میخوره

صبر اوج احترام به حکمت خداست 
دایی خودم با دختراش چند سال پیش واسه خواهرم طلسم سیاه گرفتن خواهرم غرق شد

لعنت به ادمایی ک وجدان ندارن ....این دایی من خیلی ضربه تو زندگیش خورده میدونی الانم خیلی دل رحمه ولی مشکل روانی داره واقعا میترسم موقع عصبانیت کاری دستمون بده ...پول لامصب چه ها ک نمیکنه ادم هرچی بیشتر داره طماع تر میشه

نترس مگه با ۵۰ میلیونم آدم میکشن ولی آدم هر ضربه ای میخوره از نزدیکاش میخوره

اونکه حرف مفت زد ..من از صحبتاش فهمیدم ک ادم صحبت نیست و باید کار رو به دادگاه بکشیم و ازعواقبش نگرانم شوهرمم بیخیال نمیشع میگ حقمه

اونکه حرف مفت زد ..من از صحبتاش فهمیدم ک ادم صحبت نیست و باید کار رو به دادگاه بکشیم و ازعواقبش نگرا ...

خوب شوهرت حق داره به دادگاه بکشه چرا باید حقش ضایع بشه

صبر اوج احترام به حکمت خداست 
خوب شوهرت بیاد و با یک وکیل مشورت کنه و بعد شکایت کنید

دوستش وکیل هست گفته حرفت میرسه طبق مدرکی ک داری ..اما خب وقتی ارزش داره ک بادل خوش باشه ن اینکه دادگاه و بحث ودعوا اونم تو فامیل ..همین امشب خونه مادربزرگم انقدر دادوهوار زد مادربزرگم اشکش داشت در میومد