2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چیکار کنیم هر چه قدر سعی میکنم حرفاشون روم اثر نذاره نمیشهداداش لاشی من ۵ سال ازم کوچکتره حرفاش جوری ...

تنها کاری که میتونیم بکنیم اینه که در مقابلشون مقاوم باشیم 

مشکل من ریشه در بچگیم داره

یه خواستگار به درد بخور نمیاد که گم شم برم‌از اینجاهر کی اومد داغون بدتر اعتماد به نفسم داغون شد

نههههههه

نکنی این کارو دختر 

از چاله در میای میفتی تو چاه 

مگه چند سالته 

یه خواستگار به درد بخور نمیاد که گم شم برم‌از اینجاهر کی اومد داغون بدتر اعتماد به نفسم داغون شد

بیا ایدی دوس پسرم بدم باهاش دوست شو

اون هم بگیره هم خیلی خوشگل

شما ۲ تا بدرد هم میخورید😂😂

دوس پسرم ازم قدی میخاد عکسولی از بس زشت میفتم روم‌نمیاد بدم بهشهمشم بهانه میارمچیکار کنم؟؟

ادیت بزن

دوست پسرچیه بابا بچسب ب درست موفق ک بشی دیگ قیافه واست ملاک نیس حقوق داشته باش عملم خواستی بکنی

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

نه با ادم داغون که ازدواج نمیکنماما دیگه نمیتونم زبون نیش دار مادر و پدر و برادر و تحمل کنم۲۳ سالمه

اگه خواستی ازدواج کنی با آدم خوب و درست 

خودتو بدبخت نکن 

با کسی تو رابطه نیستی