2777
2789

به نامزدم میگم سرما خوردم بیا منو ببر دکتر میگه پیش عمومم سرم شلوغه😐

نظرت تا وقتی محترمه ک محترمانه بیان کنی❤️از تاپیکا ایراد نگیر چون متعلق ب ی نفر نیست✨️

خودت چرا نمیری؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اوخی این دوران قهر کردن خیلی حال میده 

همش ناز آدمو می‌خرن 

اما از ازدواج دیگه قهرم کنی فایده نداره 

هرکی لایکم کنه خیلی ..........😡😡                 هرچی بیشتر میگذره ✨😍♥️بیشتر بهم ثابت میشه💋تو قشنگ ترین اتفاق زندگیم بودی همسرم🔐🥺🧿

نباید مستقیم بگی که

با مردا دستوری حرف بزنی انجام نمیدن

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️
خودت چرا نمیری؟

بدن درد دارم نمیتونم باید همرام باشه خانوادم رفتن سفر

نظرت تا وقتی محترمه ک محترمانه بیان کنی❤️از تاپیکا ایراد نگیر چون متعلق ب ی نفر نیست✨️