2777
2789

من سالهاست با یکیم واقعا از تههههه دلم دوسش دارم ولی خب من زیادی عاشقشم اونم دوسم داره ولی ن ب اندازه من،ب اندازه من بی تاب نیس دلتنگ نیس، خیلی بهم محبتتتتت نمیکنه ، محبت میکنه ها ولی ن خیلی

یه مدت ازش دور بودم،اون موقع با پسری آشنا شدم ک همه چی تموم بود از لحاظ شخصیت ینی جوری ک واقعا همچین آدمی تو عمرم ندیده بودم،  به فرشته ،یه انسان واقعی و ب خدا اعتقاد داشت ولی کلا منکرررر همه چیز بود اون دنیا و ..... . ب زن خیلی توجه داشت و کلا مقامش براش حیلی عالی بود، بهم اووووونقدری توجه داشت ک اون زمان میخواستم اون توجه رو عشق خودم داشته باشه😪 با اون به هم زدیم بخاطر مسائلی ک مقصر هیچ کدوم ما نبودیم

بااینکه عاشق عشق خودم هستم ولی نمیدونم چرا بعضی وقتا یاد اون محبتها توجه‌اش میفتم 

میگم ای کاش اینم همینطور بود

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
چندسالتونه؟

اینجا نمیخوام یگم ولی بچه نیستم 

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما عاشق اون فرد نشدید بلکه تشنه محبت هستید عشق باید نابودت کنه اسم عشق روی هرچی نزار

عشق نابودم کرده ک تا الان بیدارم و دلتنگ بغلش

ولی واقعا منم دلم محبت اط طرف عشق خودم میخواد 

دوست من شما عاشق هیچ یک نیستید!رها کنید...

من چیز عجیبی نخواستم فقط میخوام محبت اون تو وجود اینم بود

عشق نابودم کرده ک تا الان بیدارم و دلتنگ بغلشولی واقعا منم دلم محبت اط طرف عشق خودم میخواد

عزیزم شما عاشق نیستید فقط وابسته ای عشق هرچقدرم بد یاشه خوبیای دیگه به چشمت نمیاد اسم عشق نزار رو هرچیژ

عزیزم شما عاشق نیستید فقط وابسته ای عشق هرچقدرم بد یاشه خوبیای دیگه به چشمت نمیاد اسم عشق نزار رو هر ...

بآور نمیکنم حرفتو

کسی ک نتونه نیاز آدمو برآورده کنه یا اذیت کنه 

معلومه ک مقایسه میکنه با تهه دلش ای کاش میگه

قطعا مثل عشق مادر نمیشع ک بی قی د و شرط باشه

بآور نمیکنم حرفتوکسی ک نتونه نیاز آدمو برآورده کنه یا اذیت کنه معلومه ک مقایسه میکنه با تهه دلش ای ک ...

شما عاشق دین مسحیت باشید ، هرچقدر بیان بگن دینت بده فلان دین خوبه تو دینت رو عوض نمیکنید ، یا مثال ساده تر شما عاشق خدا باشید هرچقدر ازش بدی ببینید بازم خدارو میپرستید و عاشقش هستید

بآور نمیکنم حرفتوکسی ک نتونه نیاز آدمو برآورده کنه یا اذیت کنه معلومه ک مقایسه میکنه با تهه دلش ای ک ...

اولن پسر مردم موظف نیست نیازاتون برطرف کنه بجز اینکه شوهرتون باشه که بحث جداس ، ولی وقتی با یکی اشنا میشید باید یکم فکر کنید ایا این مناسب شما هست یا نه شما این رو انتخاب کردید همینجور که بوده نباید انتظار تغییر داشت