2777
2789
عنوان

عاشقان کتاب بیان

84 بازدید | 12 پست

کسی هست خیلی دوست داشته باشه کتاب بخونه ولی پول خرید کتاب رو نداره من طاقچه بی نهایت یک ساله دارم توش کلی کتاب هست  فکر نمی کنم تا سال دیگه بتونم خیلی استفاده کنم اگر خانمی هست که خیلی اهل مطالعه هست بیاد استفاده کنه برای منم دعا کنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان دیدم جز کتاب های طرح بینهایت نیست و قیمتش ۱۳۵ هزار تومنه

باشه اگه قبل و بعد تخفیف قیمتش فرقی نداره پس مجبورم پولی بخرم و به اشتراکت نیاز ندارم ممنون گلم 

برات دعا کردم و صلوات فرستادم حاجت روا شی انشاالله 

باشه اگه قبل و بعد تخفیف قیمتش فرقی نداره پس مجبورم پولی بخرم و به اشتراکت نیاز ندارم ممنون گلم برات ...

کتابراه رو نصب کن بار اول که کتاب دانلود کنی پنجاه درصد تخفیف میده عزیزم . فرمتش البته پی دی اف هست و ریزه 

اره مجموعه ی هری هول نویسنده اش یو نسبوآسیب مغزی از مک فادن چی؟

نه هیچ کدوم تو طرح نیست متاسفانه . من بخش دی از نویسنده آسیب مغزی رو دارم می خونم جالبه البته هنوز تموم نکردم ۱۵۰ صفحش رو خوندم

نه هیچ کدوم تو طرح نیست متاسفانه . من بخش دی از نویسنده آسیب مغزی رو دارم می خونم جالبه البته هنوز ت ...

ممنون لطف کردی.

اره بخش دی رو خوندم جالب بود اگه از این کتاب خوشت اومد کتاب هیچ وقت دروغ نگو مک فادن رو هم بخون هیجان انگیزه