2777
2789
عنوان

دی ماه

167 بازدید | 40 پست

سلام ببخشید من هشتمم بعد متاسفانه برعکس هر سال امسال کارنامه دی ام رو خراب کردم و واقعا شب و روز ندارم سرش چون مدرسمو عوض‌کردم و خب متاسفانه معلمام هم خوب درس نمیدن خب من چیکار کنمممم بعد ازم نمره خوبم میخوان میشه بگید کارنامه ها به چه صورته و اگه من دی رو خراب کرده باشم به جاش خرداد رو کامل بیست بگیرم  معدل نهاییم بیست نمیشه چون دی رو کم گرفتم؟؟ میشه کمکم کنید و بهم بگید چطوریه خواهشاا

هشتم؟؟؟؟ بخدا من هشتم ۱۹/۲۳ گرفتم😂بابا راهنمایی اسوووونهههههه

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره این دبیرستانه که پدر ادمو در میاره گوه خوردم اومدم تجربییییییی هرروز اینو به خودم میگم🤌🏼😂

دهم خوب بودم ۱۸/۵۰ گرفتم..‌یازدهم فککنم ۱۶ دوازدهم ۱۷/۶۳ الانم پشت کنکورم😂تجربی اره سخت تره

چندمی؟

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

هشتم؟؟؟؟ بخدا من هشتم ۱۹/۲۳ گرفتم😂بابا راهنمایی اسوووونهههههه

خیلی میترسم اخه جو رقابتیه و پر از ادمای بیشخصیت که تحقیر میکنن بعد به نظرتون دی روی معدل نهایی تاثیر داره یعنی من خرداد رو کامل بیتس بگیرم ولی چون دی رو نسبتا خراب کردم معدل نهاییم بیستنمیشه؟

دهم خوب بودم ۱۸/۵۰ گرفتم..‌یازدهم فککنم ۱۶ دوازدهم ۱۷/۶۳ الانم پشت کنکورم😂تجربی اره سخت ترهچندمی؟

اوه تو خوب گرفتی 

نهایی اینقد سخت بود شدم ۱۶ 

یازدهمم 

چرا موندی پشت کنکور 

چه رشته ای

خیلی میترسم اخه جو رقابتیه و پر از ادمای بیشخصیت که تحقیر میکنن بعد به نظرتون دی روی معدل نهایی تاثی ...

معدل ترم دومت ۲۰ میشه ولی معدل ‌کل فکر نکنم 

اگه معلم های خودتون خوب نیستن از کلاس های آنلاین که همه جا فراوون ریخته بشین ببین

خیلی میترسم اخه جو رقابتیه و پر از ادمای بیشخصیت که تحقیر میکنن بعد به نظرتون دی روی معدل نهایی تاثی ...

ن عشقم واسه کنکور فقط ترم اخر سه سال دبیرستان مخصوصا دوازدهم

اوه تو خوب گرفتی نهایی اینقد سخت بود شدم ۱۶ یازدهمم چرا موندی پشت کنکور چه رشته ای

میگم به نظرتون چون دی رو خراب کردم نسبتا اگه خرداد رو کامل بیست بگیرم معدل نهاییم بیست نمیشه؟ میشه بگید؟😭🥲

من از همین الان دارم به کوه خوردن میوفتم تا نهم نمیکشممم🤌🏻😭

داداش به خدا چیزی نیست بخون سطحی نمره قبولی و بگیر 

فقط رشته انسانی و و تجربیو ریاضی نیاااا 

برو گرافیک 

به خدا من عین چی پشیمونم 

اوه تو خوب گرفتی نهایی اینقد سخت بود شدم ۱۶ یازدهمم چرا موندی پشت کنکور چه رشته ای

من جریان دارد😂 انسانی ام دیگ‌خدا بخاد کنکور و بدم ببینم زشته ای‌مناسبی بیارم میرم دانشگا

یازدهم ریاضیش و من قاطی میکردم برون یابی و معادله خط و😂

داداش به خدا چیزی نیست بخون سطحی نمره قبولی و بگیر فقط رشته انسانی و و تجربیو ریاضی نیاااا برو گرافی ...

اره عزیزم ببین کلا دبیرستان نیا 😂 ریاضی و تجربی و انسانی هم فرقی نداره هرکدوم بدبختی خودشو داره