2777
2789

مدرس فن بیان

به نظرتون چقدر درآمد داره؟ اصلا کسی میاد آموزش ببینه؟ مهمه براشون؟

شما چقدر به فن بیانتون اهمیت میدین؟ حاضرید هزینه کنید واسش؟

من که خیلی اهمیت میدم و دلم میخواد برم اما اطمینان ندارم کی خوبه و بعضیا الکی میان 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پیش کسی آموزش ببین که خودش فن بیان قوی داشته باشه

امیدوارم پیدا کنم 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

خیلی درامد داره به شرطی ک شناخته بشی فعالیت توی فضای مجازی و تولید محتوا واقعا مهمه

بیشتر نظرم اینه به صورت حضوری کار کنم

حوصله مجازی رو ندارم خیلی باید تلاش کنی واسه تولید محتوا. به نظرتون چقدر درآمد داره؟

بیشتر نظرم اینه به صورت حضوری کار کنمحوصله مجازی رو ندارم خیلی باید تلاش کنی واسه تولید محتوا. به نظ ...

من خودم کلاس فن بیان رفتم ببین اونجا بودن دخترایی ک از لحاظ فن بیان قوی بودن براش هم تلاش میکردن واقعا 

اونجا مشغول به کار بودن مثلا خود استاد بزرگسالان رو اموزش میدادن 

اون دخترا مسئول اموزش کودک و نوجوان بودن 

میتونی دوره ها رو بگذرونی و مدرک بگیری اینطوری میتونی کم کم وارد اموزشگاها بشی

من خودم کلاس فن بیان رفتم ببین اونجا بودن دخترایی ک از لحاظ فن بیان قوی بودن براش هم تلاش میکردن واق ...

ممنونم

هزینه کلاستون چقدر بود؟ 

به نظرتون مدرک وزارت علوم چطوره؟

ممنونمهزینه کلاستون چقدر بود؟ به نظرتون مدرک وزارت علوم چطوره؟

یادم نیست عزیزم اخه دوسه سال پیش رفتم 

ولی استادمون ارشد علوم ارتباطات داشتن 

خب به نظرم کمک کننده است اگه کسی تحصیل کنه توی این رشته ولی همه چیز مدرک نیست، در عمل مهمه ک فن بیان چقدر قویه