2777
2789
ن برامن بی اعتمادنیس فقط حساسه ینی بایکی ازهمکارامردم بخندم زودپیام میدهیاباورکن یسری ازمهمونی اومدی ...

منم یه دونه از اینا دارم و متاسفانه فکر میکنه خانومش زیباترینه و همه نگاش میکنن.حتی حجابم دارم ولی بازم میگه تو چشمی.همیشه هم میگه زن خوشگل شوهرشو پیر میکنه.نمیدونم از کجاش درمیاره.خب عزیزم شما مریضی چرا منو مقصر میدونی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بابابش بگو حاجی من دیگه بچم اوردم فقط تو رو میخوام اخه دردت چیه انقدر بی اعتمادی؟بیماری پارانویا ...

فقط به من گیر میده تاحالا ندیدم به مامان یا خواهرش گیر بده اونروز گفتم من اگه میخواستم کاری کنم احمق که نبودم بچه بیارم 

شما چادر هم سرت کنی باز گیر میده اینجورا مدلشونه شکاک و بد دلنفقط امیدوارم خودشون کاری نکنن☹️

ولی چه بده اینجوری

من بابام یبار سر مچ پام گیر داد چند سال پیش انقدر ناراحت شدممم گریه کردم اخه اصلا قرار بود بریم مجلس زنونه ولی خوب

الان ولی اپن مایند تر شدن خدا رو شکر

شما چادر هم سرت کنی باز گیر میده اینجورا مدلشونه شکاک و بد دلنفقط امیدوارم خودشون کاری نکنن☹️

اخه پوشش قابل قبوله یکمی ولی دیگه وقتی یک سر سوزن بهم اعتماد نداره روانم بهم میریزه

فقط به من گیر میده تاحالا ندیدم به مامان یا خواهرش گیر بده اونروز گفتم من اگه میخواستم کاری کنم احمق ...

خب بعدش چی میگه؟

بگو الان تازه آدم خیلیی چادری اینا باشه بیشتر تو چشمه

انقدر دختر خوشگل و رنگارنگ ریخته تو خیابون که کسی با یه خانوم بچه دار کاری نداره باو

فقط به من گیر میده تاحالا ندیدم به مامان یا خواهرش گیر بده اونروز گفتم من اگه میخواستم کاری کنم احمق ...

همسر منم دقیقا فقط بمن گیر میده.خانواده خودش خیلی باز و ریلکسن از اونا که اهل همه چی هستن و افتخار هم میدونن.فقط خدا رو شکر میکنم دختر ندارم

کار خوبی میکنی البته حواست باشه جوری نباشی فکر کنه داری تلافی میکنیقشنگ گیر بده دیونش کن بگو دست خود ...

دیگه خودش میفهمه دارم تلافی میکنم خیلی رو راست بهش میگم 

دوستم شوهرش اینطوریه هر چی گفتم مریضه باور نکرد گفت قربونش برم از بس دوسم داره اینطوریه هیچ دختری بج ...

ببین بخدا همینه

هم این بلا سر خودم اومده هم یکی از دوستای بیچاره من

چند سال باهم بودن الان عقدن

شوهرش خیلی گیره نمیذاره نفس بکشه

اما خودش میره جلو باشگاه زنونه همرو دید میزنه

حتی به منو چند تا از دوستامون هم نظر داشت