2777
2789
عنوان

یک عمر زندگی

59 بازدید | 4 پست

با ی پسری یک ساله آشنا شدم باهم حرف میزنیم میگ قصدش ازدواج شرایط خانواده من ولی خوب نیست ک بیاد جلو خودشو همه جوره به مادرم ثابت کرده گفته میخوامش

ولی همیشه دعوامون میشه 

ازش بپرسم ناراحتی?دعوامون میشه و ف*ش و ناسزا میگ و آخر هم من باید عذر خواهی کنم و منت کشی همیشه بهم ننگ میزنه ک تو قبلا ...

نمیدونم چیکار کنم محبت میکنه توجه همه چی ولی موقع دعوا اینجوره

نمیدونم چیکار کنم

میشه راهنماییم کنید؟

چون هنوز رسمی نیستین بهتره مشاوره بشید.

منم شوهرم تو عصبانیت کنترل نداره خیلی حرفای رکیکی میزنه...برای همین خیلی سعی میکنم جو رو آروم نگه دارم یا کوتاه بیام. 

میتونید پیجای اینستاگرامی که مشاوره های ازدواج و زناشویی میدن معتبراشو پیدا کنین خیلی کمک دهنده‌س

چون هنوز رسمی نیستین بهتره مشاوره بشید.منم شوهرم تو عصبانیت کنترل نداره خیلی حرفای رکیکی میزنه...برا ...

مممنونم واقعا

ببخشید یه سوال بپرسم؟

زندگی خوبی دارید با این شرایط؟من واقعا میترسم 

چون به شخصه پدر خودم حمایتگر من نیست مادرم به تنهایی بزرگم کرده واقعا وقتی از اولین مرد زندگیم اینجور ترد شدم میترسم از اعتماد 😔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مممنونم واقعاببخشید یه سوال بپرسم؟زندگی خوبی دارید با این شرایط؟من واقعا میترسم چون به شخصه پدر خودم ...

من ازدواجم معرفی شدیم از طریق دوست مادرم

هیچ شناختی نداشتیم و همه چی هول هولکی شد. زود نامزدی زود رفتن سر خونه زندگی

خودمم چون دختر آگاهی نبودم. اون زرنگی دحترای الانو نداشتم با اینکه همش ۲۳ سالمه

فکردم دیگه تمومه شوهرمه دیگه برای همین بهم دست میزد با اینکه محرمم نبودیم ممانعت نمیکردم. تا کمتر که گذشت ادا و اطوار زیاد داشت چون قبلا یه دختر دیگه‌ای رو میخواست...خیلی دعواهای شدیدی داشتیم

خانواده ها درگیر شدن

تا رسید به قطع کردن ارتباط من با اقوامم

۳سالو پر کردیم ولی حس میکنم داریم یاد میگیریم زیاد سر به سر هم نذاریم.

من شوهرم یخورده صداش میره بالا دیگه کشش نمیدم.

شما شناخت داری با این آقا ولی اگه قصدتونم ازدواجه مشاوره بشید. اگر مناسب هم نباشید ولی علاقتونم زیاد باشه بهم راهکار میدن دو طرفتون چیکار کنین.

که متاسفانه ما انجام ندادیم و هردو بچگی زیاد کردیم.