2777
2789

زندگی دوست صمیمیم مدتیه خیلی آشفته شده، تا اینکه کار به بیرون کردن از خونه و کتک کاری میکشه، به گوشش میرسه که شوهرت با صاحب مغازه بغلیش رابطه داره دوستمم میره دم مغازه زنه با هم درگیر میشن (البته دوستم هیچ کاری نکرده فقط زنه گرفته از مغازه ش پرتش کرده بیرون و شروع کرده به حیغ و داد چون از قبل آماده بوده) بعدشم رفته از دوستم به اتهام استفاده از الفاظ رکیک ناموسی و تهدید به اسید پاشی شکایت کرده و شاهد هم خریده!!! چند روز دیگه دادگاهی دارن ، کسی همچین تجربه ای داره؟؟؟ نصیحتی و راهکاری چیزی دارین بهش بدم؟ خیلی آشفته س خیلی ناراحتم براش

🌞کمتر از ذره نهی پست مشو اوج بگیر؛ تا به جولانگه خورشید رسی رقص کنان🌞

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم متاسفانه چیز خوبی در انتظار دوستتون نیست چرا اینقدر احساساتی برخورد کرده آخه حق همه جوره بااون ...

بتظر منم همینطوره متاسفانه، احتمالا براش دیه هم میبرن ☹️

کاش جوره دیگه ای مچشون و میگرفتالان چه مدرکی داره ازشون که باهمن؟عکس؟چت؟وکیل بگیره حتما

هیچ مدرکی نداره هیچچچچی، فقط به حرف فالگیرای احمق گوش داده تا الان

چرا دوستت وکیل نمیگیره اگر اطمینان داره خیانت کرده پرینت تماس ها و پیام ها بگیره ببره

وکیل واسه طلاقش گرفته الان این پرونده جداس، فک کنم دیگه نمیتونست هزینه شو پرداخت کنه ☹️

هیچ مدرکی نداره هیچچچچی، فقط به حرف فالگیرای احمق گوش داده تا الان

عزیزم مدرکم داشت نه پیام نه پرینت نه صدا هیچ کدوم معیار برای حکم زنای محسنه محکمه پسند نیست اون خانوم متاهله؟

اره عزیزم می‌دونم خیلی شرایط سختی بوده اما باید صبر می‌کرده تو خونه ای جایی مچشونو می‌گرفته

اصلا من بعید میدونم شوهرش کار خاصی انجام داده باشه، زنه آویزونشه ولی شوهرش اینکاره نیست واقعا